Livet i en liten håla som är brun.


Västerbron

Lyssnar på Alicia Keys och tänker på soliga dagar. I dag är det exakt 12 veckor sedan jag fick reda på att jag kom in på journalistutbildningen. Natten innan kommer jag minnas i många många dagar. Det var den natten då jag vandrade över västerbron halv fem på morgonen. Full, glad och lycklig. Jag kommer hem på torsdag. Hem till Stockholm. Hem till alla vänner. Hem till hockeyn. Jag saknar dig.

Ibland...


Tisdag

I sängen. Orkr inte kliva upp. I natt jobbade jag med Maja. I går var jag en superagent. Mycket händer medans jag sover. Hjärnan går på högvarv och hinner inte alltid med allt. Kaos.


Söndagsnöje

Jag och min vapendragare Alice har sedan dag ett här i Småland varit jävligt sugna på att låna skolans tandemcykel och cykla in till Vetlanda. Det är en tripp på ca en mil. Men varje gång vi har varit lediga och här tillsammans har det antingen regnat eller så har radiostudion kommit i vägen.

Men så i dag vaknade vi båda två och kände att i dag är dagen då vi ska bege oss ut på tur. Solen sken och det var ca 9 grader ute. Så vi lånade cykeln och cyklade in till stan. Handlade söndagsmiddag och cyklade sedan tillbaka. 2 mil på en sadel som gnagde i röven och uppförsbackar utav helvetet. Men vi gjorde det och jävlar vad kul det var!


Fredagsmys

Kollar Idol, äter godis, dricker rött med en fin vän. Bra fredag.


Livet


Jag önskar jag kunde retweeta blogginlägg..

Meeeen...
HÄR går ni in 2100. annars dör ni!
Thug Radio

Mitt liv är en film med ett jävligt bra soundtrack


Livet i en liten håla som är brun.

Som ni säkert märkt så blev det inte mer bloggande bara för att jag har sagt det. Det blir det aldrig. Jag kommer aldrig bli som dom där stora. Bellan och kissin. Livet är för roligt vid sidan av datorvärlden.

I går berättade jag min stora dröm att få spola isen med en ismaskin på en hockeyrink eller en isbanybana. Mindre än en timme senare var det fixat. Så om några dagar ska jag få köra ismaskin! Hur tufft?
I går var jag även i ett stall. Pontus kusiner har ett stall med asmånga hästar. Så han, jag, Alice och Lovisa drog ut dit och klappade hästarna och de sa att det bara var att komma över när vi ville och rida. Hur lycklig blev jag inte då liksom?
Livet i småland är inte så tufft som jag trodde att det skulle vara. Jag trodde att snaran skulle hänga runt halsen efter bara ett par veckor. Jag trodde att hemlängtan skulle vara oövervinnerlig. Men vet ni vad? Jag trivs. Jag älskart. Jag har ett eget radioprogram tillsammans med en av de finaste människorna jag träffat på länge. Jag har fantastiskt fina människor runtomkring mig varje dag. Och jag skrattar som aldrig förr. Livet i Holsbybrunn står över mina förväntningar och jag älskar det. Fullkomligt älskar det!

Lättare

Hörni. Nu när blogg.se kommit med en egen app så blir det lättare för mig som iphonemupp att uppdatera. Hoppas jag. Så kanske blir fler och roligare inlägg i framtiden. Annars hänvisar jag faktiskt till twitter där jag heter matildaglas.


Thug Radio

Ikväll 20:55 klickar ni på den HÄR länken och lyssnar till braiga toner och bästaste radio med mig och Alice!

ANNARS DÖR NI!


Lite Göteborg

Jag började med att säga hejdå till Stockholm tidig tidig måndag morgon
Jag mötte upp Alice i Göteborg för att ta bussen till Borås för ett besök på Borås Tidning.

RSS 2.0