Godmorgon!

Har drömt rå konstiga drömmar inatt. Bland annat att tidningen Ida jobbar för ska göra ett hemma hos-repotage hos Pär. Och att jag glömde bort att jag skulle jobba ikväll så jag började kröka på och Lisa skickade mordhots-sms till mig. Jag ska sluta gå och lägga mig på tom mage. Nu klappar jag mitt löshår farväl för den här gången och om två  timmar är det på väg av. Jag ska köra ett race ner på stan efter lektionen då jag fick komma tidigare än bokat. Guld! Nu iväg till skolan. 7D, här kommer jag!

Helt slut!

Kroppen är helt slut. Lägger jag mig i sängen kommer jag somna bums. Dock är jag galet hungrig. Jag glömde äta lunch... och middag. Imorgon blire jobb i skolan. Till frissan och ta ur löshåret, färga håret och sen på kvällen ska jag jobba. På trädgårn. Otippat men det ska bli galet kul. Nu ska jag  äta mat,. Eller kex för kylskåpet är trasigt!

Ring mig, jag kan inte ringa er.

Sitter nu på jobb nr 2. Ska alldeles snart sätta igång och arbeta. Måste bara meddela mina vänner att jag inte kan ringa er då jag glömt att betala min mobilräkning för förra månaden. Så den telefonen har dom stängt av. Jag kan dock fortfarande ta emot samtal och sms. Så ring mig är ni rara. Puss och kram!

Skål


Bilden är snodd av Linn på fb. Hennes blogg hittar ni här

I söndags!

Den här bilden togs i söndags. lite innan sju efter en kaffebaileys, en dagens, en corona, två cider (tre för lisa) och en massa tull.

Igårkväll


Myskväll.

Idag vart det en myskväll med gänget i parken. Nu sitter jag framför tv:n och kollar på fotboll(?!?) och käkar grönsaker och dipp. Det är inte samma sak utan dig Hannah Möller.

Nysfabriken.

Sitter och är gaaalet proppmätt. Farmor kan konsten att laga fantastisk mat! Guld! Nu är jag trött trött och onöjd över att behöva vara kvar här tills halv fem. 13.40 nästa lektion.

Intensivt.

Igår var det jobb 1, på dagen. Långlunch då jag åkte ut till faster på vätö med Farmor. Råmys! Sen tillbaka till skolan för lektion nr 2. Efter det var det hem, byta om, äta lite mat och sen iväg till jobb nr 2. Påväg till jobb nr 2 ringer en kär vän och frågar om inte ett jobb nr 3 skulle vara trevligt. Och jo, jobb nr 3 skulle vara fantastiskt!  Tack du fina fina flicka! På jobb nr 2 var jag övertygad om satt jag skulle sluta 20.00. Så jag reste mig upp var påväg att knata, då får jag reda på att jag ska vara kvar till 21.00. En liten extra slant skadar inte. Träffade min farmor på bussen hem också. Hon bjuckar på lunch idag. Bästaste farmor. Sen hem till Pär och tokdäck i hans säng. Idag har dunderförkylningen tilltagit ytterligare och jag nyser och snorar som aldrig förr. Den har även satt sig på halsen så jag har en såndär halvsexig whiskey-röst. Guld! Måste även stolt berätta att jag har städat mitt skrivbord här i skolan så jag kan använda min egen dator! Premiär-kör den nu. Jag tycker den funkar asbra! Dock ligger tangentbordet platt rakt ner, men det är det värt.  Ha det bäst, flodhäst!

17 bilder säger mer än tusen ord.


Ja nu kör vi.

Äntligen hemma efter en heldag på vift. Nu ska bilderna in i datorn sen får ni njuta av vackra bilder ifrån helgen!

Myssöndag

En heldag på Linns altan är drömmen en söndag! Vi har myst, käkat godis, druckit kaffebaileys, dagens och haft det guld i solen! Vi beger oss vidare snart. Kos

Sunshine, you are my sunshine

Och mår vi inte alla som en sommarblomma idag? Jag kan ju erkänna att jag har mått bättre, helt klart, men jag mår inte så dåligt som jag tror andra gör. Gårkvällen var lyckad. Vi satt hemma hos Pär ett helt gäng. Och det vart förövrigt kick-boxning på baksidan och brottning i sängen. Bilder kommer senare idag. Idag blev jag väckt klockan nio av mamma då jag hade råkat fått med mig hennes bilnyckel i min väska igår och hon hade rå bråttom till ett ställe. Upp och på med en klänning upp på cykeln för att möta en arg mamma Jag är arg som ett troll! som om det var meningen att få med sig hennes bilnyckel igår? Jag visste ju att hon skulle upp i ottan och åka bort. Nu ska jag göra ordning lite frukost och bege mig ut på baksidan lägga mig i headdemocken och sen bara njuta! 

London Baby!

Efter lite krångel kom det fram till att det inte skulle bli något möte mellan Charlotte och mig idag. Så vi skjuter fram det i veckan. Men till London ska vi! Antingen om ett par veckor eller i slutet av månaden. Jag älskar att resa och se nya städer och platser. Just därför jag ska bli  flygvärdinna. Resorna och städerna och människorna. Dröm-jobbet helt klart!


Godmorgon!

Nu ska jag åka in till Lö Stockholm och träffa Charlotte. Vi ska planera en London-resa. Aspepp! Ikväll är det förkrök hos P. Sen får vi se vart mängden av människor beger sig.


Tråååk!

Inspiration - NOLL.
Roligt -  NOLL.
Vad gör jag egentligen en trevlig lönings-fredag såhär? Ingenting. Absolut ingenting. Det rullar sånna där ökenbollar runt omkring mig. Som sagt. Ökenbollar.

Jag saknar dig...


Jakten på den försvunna lönen!

Inga framtida insättningar på kontot igårkväll? Varför inte? Min lön från SW? Strange. Imorse, inga pengar på kontot. Hallå? Det är ju löningshelg! Och jag har inga pengar. Ringer SW. Oj då, jag ska kolla med lönekontoret. Jag ringer upp. 5 timmar senare och ingen uppringning. Jag ringer upp. Hej! har ni löst mysteriet kring den försvunna lönen? Jag själv tyckte att jag var rå fyndig. Ja, det visade sig att den hade kommit i kläm och kommer nu till dig på måndag. Men om du vill kan vi skicka över den till dig nu så du har pengarna till helgen? Dum-dum-dum det är därför jag ringt och terroriserat er. Ja tack det vore snäll. Kollar nu kontot. Framtida insättningar: LÖN överföringsdatum 27/4. Jahaja. Inga pengar till helgen inte. Eller rättare sagt, inga pengar till LÖNINGSHELGEN! Crap och fy och blä. EDIT: från skolan får jag lön den 27. Men inte från SW. då är den 25 som gäller

Play the night away.

Brännbollen var lyckad. Sen lekte vi burken, igen. Jag trillade nerför ett träd rakt på ett staket och rev upp brallorna och har nu ett mysigt sår på arslet. Som det ska vara. Nu sitter jag och mular melon och godis. Ska förbereda lite inför morgon-dagen sen ska jag dra bort Pär ifrån datorn och ner i sängen. Sova ska bli skönt idag.


Dagen, so far.



Bajsdag.

Idag är en imbakeff dag. Jag känner att det inte riktigt är värt det. Vad är inte värtdet? Ingenting är värt någonting. Jag menar. Jag är lärare! Vart någonstans kom min rätt in att lära in elever engelska? Dom är 14-15-16 år. Högstadiet. Jag bör inte få lära elever engelska. Jag är faan bara 5 år äldre en de äldsta. Råkefft! Jag tror jag har tagit mig vatten över huvudet. Var dock på en fika med underbara människor på lunchen och efter skolan blev jag hembjuden till Pär för att göra hamburgare med honom och Erik. Mycket snällt och mycket uppskattat. Bilder kommer efter maten.

Frukust.


And I'm off to work!

Kafferep och burken.


Efter kafferepet hemma hos mig drog jag över till pappa. Där fick jag, syster och Carro oss en behövligt stor och supersmarrig middag. Tack tack Pappa! Sen bar det av till södra bergen för burken. Vi lekte så länge tills man kunde lägga sig som en boll mitt på marken utan att någon la märke till en. Vi spånade om vad vi kan göra  i framtiden och kom på riktigt roliga saker. Hemliga dock tills allt är klart. Men imorgon klockan sju är det brännboll som gäller. Ingen bangar. Vill ni vara med är det bara att hojta till så ger jag er platsen! Nu ska jag mumsa i mig lite melon. Imorgon är det jobb och fika med söta Sannisen som står på schemat. Och brännboll såklart! Godnatt vänner och alla ni andra!

Ture


Wednesday blur.

Sitter och väntar på att Caroline och Ida ska komma. Vi ska dricka kaffe och komma ikapp. Två dagar i isolation och jag känner mig helt lost in space. Vadå? Finns det annat folk än P och E? Hur cyklar man? Men jag ska ge det en chans. Fick ett sms från telenor att min telefon har kommit tillbaka ifrån lagningen.Jag som hade  börjat trivts med min Sony Ericsson från urtiden. Men jag är bra glad över en ny fräsh rosa glammig mobil, istället för en svart, orange och rostig. Rostet kom när jag tappade den i en sockerkaks-smet när jag var lite blarig i huvudet.  Men som sagt. Vänner, kaffe och skitsnack is the best a Girl could get.


Ibland vill jag bli blond igen


Jag vill också ha kalas.

Jag har diskuterat med min kära vän Sara nu ett litet tag. Och kom fram till att jag aldrig firade min 20-års dag. Jag träffade ingen jag kände förrutom Pär som kom och hämtade mig i Oslo. Men sen i efterhand så hade jag aldrig ett kalas sådär.  Jag vill ha ett kalas. Så jag ska bjuda in till kalas snart. Med tårta och saft och kaffe.  Presenter kan vara men ni får gärna sjunga för mig.


Förövrigt så var jag på ett kalas igår.


Jag snodde bilden ifrån Ida

HP

Jag längtar tills den här filmen kommer upp på bio den 17 juli.

Grattis på födelsedagen Linn "Grynnan, Kryckan, Näsblod, Miss Enskär" Karlsson

Mycket satyg har det blivit genom åren. Mycket passa varandras ryggar och många kvällar av skratt och gråt. Jag minns skoteroverallernas betydelse. Genom tryckare i Februari-stormar. Eller ute på fotbollsplaner i Juli-stormar. Jag minns musiken och jag minns att på din begravning ska vi spela "Det är över nu".  Det är sex år sen nu vi gjorde den där första resan ihop. Då vi drack mandarin och crashade poolar. Och värre blev det bara. Som nu i sommar tillexempel. Då har vi spelat ihop på alla sju planer.  Utan dig skulle jag inte ha fått åkt på Hultsfred 2005. Jag skulle inte ha vart med om fantastiska midsommrar ute på Enskär. Det här gjorde vi bra Linn. Du och jag och resten av världen!

It´s all a blur.

Så har påsklovet tagit slut. Sängen kallar och jag är nog ganska så nöjd med denna veckas utdelning. Önskar dock att jag kunde få en veckas till ledighet. Jag älskar att vara ledig. Det är nog det bästa i  världen. Ledighet och vänner. Sitter förövrigt och slö glor på Söndagsparty med Fredrik & Filip. Fantastiskt TV-nöje. Och den avdankade flickidolen Manson är på besök. Hjärtat dunkar lite snabbare. Massa högstadie-minnen. Hultsfred, rebel rebel bitch bitch rebel rebel party party sex sex sex and don't forgett the violence. Bingen roppar mitt namn. Adjö.

Söndag forever.


Idag är det jag som är fröken mjukisbralla.

what you say? that you only meant well? well of cource you did.

Sanna var gårdagens fotograf. Jo jag tackar ja.

Skank & Hoe.

Ärligt talat. Vad är vitsen att gå ut på krogen i matchande kläder? Finns det något pinsammare och töntigare än det? Dessutom när det är klara färger i pinsamma små klädesplagg. Känns lite fjortis fest. När de dessutom har en kropp som en mellanstadie-elev, inga bröst, inga höfter, ingen rumpa, ska man då gå på oss som har det? Vi som stolt bär upp våra arslen, våra höfter och våra bröst. Jag kunde dock inte göra annat än att skratta. Och hej vad jag har skrattat. I ren fest-anda har jag skrattat mig till tårar. En riktigt lyckad kväll där ni stod för underhållningen. Tack för det!

Vavava???

Okej, jag skrapade fram en duglig mobil tillslut. Den fungerar i viss mån. Den ringer, den går att ringa med, sms fungerar. MMS fungerar inte alls. Men det är skön musik på den. Coldplay när det ringer. Johnny Cash när jag får sms. Helt klart dugligt. Sitter hos Ida atm. Vi har ätit middag för att äta mat hade jag helt totalt glömt bort. Inte bra när man ska ut att svänga på de lurviga att glömma bort maten. Men jag fick i mig lite köttbullar och pasta. Som det ska vara. Nu sitter jag här och väntar på att Sanna ska höra av sig. Den lilla filuren. Vi ska på club Babel. Måste stötta nya tillskott i den lilla byn. Nu sla vi smörja in händerna och få lite färg på naglarna. Imorgon är det vilodag. Råskönt. Sushi-middag med Pär och sova fram till runt fyra sådär. Ni som läser, skriv gärna en komentar och säg hej. Så jag vet vilka ni är. För nu är det ett stort frågetecken om vilka ni är. Och ni blir bara fler och fler för var dag som går. Spännande spännande. Over and out.

Uppdatering.

Den laddade i en minut, sen keffade den igen. Snälla, en fungerande mobiltelefon tack! Så, jag kan ju säga vart jag kommer hålla hus de närmsta timmarna så ni kan söka upp mig där.
Nu och tjugo min framåt kommer jag vara på bolaget.
Sen mellan två och tre hänga hos Moa
Mellan tre och fyra kommer jag vara på trädgårn med Lisa.
Mellan fyra och sex kommer jag att vara hemma
Mellan sex och småtimmarna kommer jag vara bland annat hemma hos Joel, på kärleksudden och på trädgårn. 

Kan inte bara någonting fungera för en gångs skull?

Min mobil är keff. Den vill inte bli laddad. Trycker jag in laddaren i mobilen så händer det ingenting. Det är tyst, och det ekar, och den tjuter att det är  farligt låg batterinivå. Men jag laddar den ju? Vickar lite på laddaren, den laddar i en sekund, sen tjuder den igen. Jag vickar på den igen, håller fast i faddaren på ett pressa innåt, pressa uppåt vis. Den laddar! Jag tar försiktigt bort fingrarna ifrån laddaren, för gäves. Dudurududu Låg Batterinivå. Vafaan! Än en gång så håller jag i den. pressar innåt, pressar uppåt. Den laddar, jag släpper inte taget. Jag sitter och kollar hur den laddar, samtidigt som jag trycker på laddaren och jag börjar fundera. Är mobilen så  viktig att jag måste sitta  och titta när den laddar så att den inte helt oväntat kommer dö någon gång mitt på dan? Sen har vi fina Pär som kommer hem ifrån jobbet. Han meckar och donar och snurrar med sladden och säger att nu är allt löst. Det trot jag så mycket jag vill på.

Lillebror bli inte som jag när du blir stor.


Over and out

Förövrigt så jobbar jag på Kreditor nu igen. Gjorde det igår och ska iväg och göra det nu. Igår glömde jag glasögonen så jag tror att jag gick runt med fyrkantiga ögon resten av kvällen. Sen så har min fina underbara vulgära och fantastiska vän Caroline kommit hem! Fina fina CK. Vad vore världen utan dig? Nej, Nu måste jag kila iväg till bussen. Eller som jag fick höra av en kollega igår efter att jag hade pratat med CK och sagt att jag ringer henne när jag sitter på Stockholmsbussen. - När någon säger Stockholmsbussen vet man att personen ifråga bor på landet. Japp, det enda min hjärna registrerar är åkrar, skog och kossor. Och en och en annan byfåne. Over and out.

What the hell is going on?

Jag fick reda på en sak igår. En sak som gjorde att jag först började gråta av chock. Sen ville jag bara skämta bort det ur mitt system. Sen blev jag arg. Och desto mer jag tänkte på det desto argare blev jag. Sen grät jag av ilska. Jag kan inte föreställa mig något så vidrigt. Något så hämskt! Fy faan är det enda jag kan få ur mig. Fy faan!

Till alla killar!

Tjejkvällar som inkluderar sprit och även utan sprit är precis så som ni tror att dom är.


Jag vill dock inte dra alla över en kant.  Men alla förkrök jag någonsin har vart på så är det sånt här som händer.

Thats it!

Fyrishov var krävande.

Men roligt. Bilder kommer imorgon. Just nu siotter jag hemma hos Pär. Kommer hänga här ett litet tag till innan det är dags att röra sig till Ida. Ha en trevlig kväll.

Utflykt.

Idag ska jag och mina köra syskon åka till fyrishov och bada. Eller jag ska köra dem ska åka med.
Det blir nog kul. Är dock livrädd att limmet ska lossna och håret trilla av. Haha!

Nu blir det att packa väskan och åka iväg.

Jiddrar du med mig så jiddrar du med min syster, aight?


Ett riktigt muskelpaket!

Och vad har fröken Matilda gjort idag då?

Jo ni vet, jag började dagen med att träffa Ida och cykla upp till Miss Enskärs altan. Där satt jag i två timmar innan jag for iväg till  sjukgymnasten och sen tillbaka upp till Miss Enskär. Där satt jag i en timme till innan jag och Ida begav oss hem till henne för att klättra på tak, trilla ner för tak och sen äta mat.  Efter maten besämde vi oss för att bygga en balkong hos Ida. För det missade dom bygga när dom byggde hennes lägenhet. Så vi gick till den närliggande nerlagda byggarbetsplatsen och skaffade oss en lastpall som vi bar runt husen upp i hissen och dom sista trapporna upp till Idas lägenhet. Sen slängde vi ut den genom balkongdörren och ordnade en trappa av den ner till den lilla avgrunden utanför lägenheten. Jag hoppas att Ida har fixat iordning där och ställt fram solstolar till mitt nästa besök där. Sen var det dags att hoppa upp på cykeln och cykla hem. Nu sitter jag här, nyduschad och redo för sänggång.


Over and out.

Det var något om icke existerande balkonger, takbjälkar, tak och stora fönster. Men det slutade med Linns altan.
So long!

Lukta gott?

Jag har nu begränsat mig till fyra parfymer som jag använder på daglig basis.
Dolce & Gabbana - Light Blue.
Nina Ricci - Premier Jour
Versace - Bright Crystal

och min nya, personliga favorit för stunden
Burberry - London

Gränsbevakarna Australien, Mer och ledsna nallar.

Jag och Maja sitter och diskuterar hurvida man kan skaffa fram Gränsbevakarna Australien  på DVD-box..

High Fashion  från blodgivarna.
Ge blod. Drick MER. Använd  cykelhjälm och registrera er till donationsregistret här.

Oh my Hannah, youre the queen of the street.


Min Hannah är hemma!
Hon har dykt upp ifrån grannlandet i väst och stannar hela tre dagar! På onsdag far hon hem igen. Vi har försökt komma ikapp med allt som vi har missat under kvällskvisten idag men allt kommer man inte på bara sådär. Tack och lov att hon stannar några dagar till så man hinner komma på allt man har glömt och allt man borde ha fått sagt. Jag kan tänka mig att det viktigaste har kommit fram men vi har fortfarande saker kvar att diskutera. Bara jag klev av bilen hemma hos P kom jag på saker jag borde ha tagit upp med henne och saker som hade behövds analyserats och snacka om. Min Hannah. Min personliga psykolog och analyserare. Tack gode gud för att du finns!

Grattis Micke!


Igår fyllde min kära vän Micke 23.
Grattis grattis! Tårta kommer!

Helgen då?

Helgen började redan med en ledig fredag. Jag och Rosen begav oss till Åland. Och att dra en dags-tur  till Åland är som det alltid är.
 Fylla och fylla och alldeles för många cigaretter och alldeles för mycket alkohol. Sen dog festen på vägen hem. Eller, den dog när vi kom hem till Norrtälje.
Glad i hågen flödar minnen upp som gör så att man bara blir arg. Ilskan gick ut över fel personer och det slutade med säng gång halv tolv.
Vaknade upp i ottan i lördags av att hundarna dansade och familjen klev upp.
Det är inte alltid lätt att bo bakom en vikvägg.  Hursom  så  var   jag  så galet bakfull att jag inte kunde prata. 
jag kunde inte blinka och jag kunde verkligen inte  äta någonting. Och som jag skrev igår kom min vän Alexander och hämtade upp
 mig så jag kunde piggna till med ett uppfrisknande dopp i det blå. 
Att det var vidrigt kallt och att det fortfarande låg is kvar på sjön är en annan historia. Vi låg 
nog där i över en timme efteråt och pratade om allt mellan himmel och jord. 
Efter badet var det dags att åka hem duscha 
och sen kila iväg för att träffa Lisa en timme innan hon skulle iväg till jobbet. det blev att dricka kaffe, röka cigg och skvallra. Efter det var
det promenad med Pär. Promenad och snack, puss och kram. Jo jag tackar ja. Hem i racerfart. Äta mat och hem till Moa.
Jag hade ett mission att få med henne ut. Moa går aldrig ut. Jag lyckades. En återställare och jag var i gasen igen.
Vi gick ner till trädgårn och satt där och var fierce och smuttade på varsin drink i två timmar. Sen fick vi gör oss att vi
skulle upp till mobet och skaka. Sagt och gjort. Dock var det en dålig stämning över hela stället och dålig musik så
vid halv tre rycket tog vi en taxi ner på stan där jag sa hejdå till Moa och hej till Pär.Sen sov vi.
Vid fyra snåret  klev vi  upp idag. På dan!  Helt galet! Jag måste börja ta vara på dagarna lite mer.
Men oj vad skönt det var att sova ut. Idag blir det antagligen upp på hästen igen. Jag älskar lov och långledigt!

Ta hand om er där ute. 

Sunny Sunday!


Idag har jag badat

Japp, ni läste rätt.
Jag och min gamle vän Alexander åkte ut till Lunda. Jag badade och han stod och skrattade vid strandkanten och höll i handduken. 
Efter badet låg vi och solade på en av de uppdragna bryggorna.
Vi snackade skit och hade det gemytligt.


Nu ska jag vandra och hämta min cykel. Jag älskar solen!

Ingen sommarblomma direkt.


Såhär bra mår jag idag.
Nu snart kommer Alexander och plockar upp mig. Jag ska bada.

Godmorgon

Morgonstund har guld i mun.
Vidrig ryggvärk.
Vidrig huvudvärk.
Och vidriga ljud överallt.


Men åååhhh!

Mamma står och är ledsen. Hon har handlat på rea utan att pröva plaggen.

Så nu står hon och låter såhär, ÅÅÅÅHHH, men ÅÅÅÅH! Men Tilda, om jag har den så här då? ååååh. Får man  byta rea??? Vart la jag nu kvittot? ÅÅÅHH!

Jätte ledsen och arg. Jag bara ler.

Nu ska jag dona lite med mitt hår och sen äta och sen till Herr P och Herr E. Sovmorgon imorgon och en massa dagar till. Så skönt. Dock ska jag rätta nationella och massa mojjs hela hela lovet. Men det är det värt.

Imorgon åker jag och rose-rose till åland och myser. Hehe.

Vi snakkes.

Jag fryser.

Så galet kallt. Jag sitter nerbäddad bland filtar och kuddar imammas soffa. Guld! Här kommer jag inte ifrån i första taget.


I'm superman!

Badrummet som flickorna använder.
I tisdags gjorde jag ett besök eftersom kära tvättmaskinen står där.
Runt toastolen ligger det en människa! Nej vilken tur, det var ingen människa som dött runt toaletten ,det var bara en gigantisk klädhög som hamnat där....
Någon med simultankapacitet har suttit på toa samtidigt som man utfört ett totalt klädbyte.
Jeans,tröja,kofta,strumpor,väska och kamera ligger som en tjock mask på golvet.
Någon har som Stålmannen utfört ett klädbyte på två röda sekunder för att sen flyga vidare mot nya mål där en helt annan outfit krävdes.
Vilken förmåga!

Utdrag ifrån mammas blogg som ni hittar här!

We have a mission!

Vi kom, vi såg, vi segrade och sen tog vi bussen hem.

Okej, jag och Linn fakka ur. Vi shotade tequila, vi dansade med väggar, vi blev dissade av ett gäng tjejer som reste sig och gick när vi satte oss vid deras bord och försökte snacka lite med dom. Vi blev utmobbade på dansgolvet, en tjej stod och gapade av chock när Linn låg på golvet (hon dansade kanske jag ska tillägga). Sen så fick det vara nog. 00.10 satte vi oss på bussen mot Ntown och kom hem då runt ett snåret. Men innan vi drog så fullföljde vi vårat mission. Ett under att de kom hem hela.

Linn, när är nästa fest?

Bara för att jag älskar snabba puckar!

Sådär jag. Jag och Linn ochNiklas ska in till stockholm och gå på studentskiva.
Otippat, snabbt och så jävla kul!

Vi snakkes imorgon!

Va faan har man på sig?

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

Min lillebor har galna skills. Inte nog med att han har grymma mooves han är även en jäkel på att göra luftpruttar i knävecket!
Alltså, han kan självklart göra i armhålan också, men det är lite mer spännande med knävecket. 
Jag blir så jävla stolt!
Han var förövrigt på sitt första GG disco ikväll.

Vad sjutton har man till knästrumpor?

Jag glider mer än gärna runt i loosefits och jumpadojjor. Men om man vill se lite prydlig ut och använda sig av knästrumpor. Vad ska man då ha till?
Högklackat eller plattskor? Har jag plattskor ser jag iof ut som lilleputt. Eh, det blir jeans och en skön tröja.

Godmorgon!

Eller, morgon på riktigt är det ju inte direkt. Jag klev upp redan vid halv åtta. Eller nu  ljög jag. jagvaknade halv åtta  klev upp halv nio. Iväg  till skolan ha lektion med niorna sen hem igen.
Nu ska jag snart iväg till Stockholm och införskaffa lim och hår och gärna ett par snygga skor också.
 

Wanna go for a ride?

Jag och Ida tog en cykel tur runt i Norrtälje.
Jävligt ruggit väder. Tjockan låg nere på backen och det var en obehaglig känsla över hela stan.
Det slutade med te och skitsnack hemma hos Ida innan jag begav mig hem till mig.
Kollar på vädret nu och det ser ut som om molnen kommer hänga kvar fram tills på fredag.
Dävet.


Godnatt.

You don't care a bit.


Rub my eyes, this can't be happening!

Jag vart skit-depp när jag klev upp imorse. Tjockan låg lågt så inåt helvetet. slickade nästan marken. Det var jätte kallt och jag som bara hade skinnpajen hos Pär. Vidrigt. Dock lättade det upp under dagen och solen började lysa, dock är det fortfarande iskallt ute.
Sen fick jag reda på att jag får fortsätta på roslags fram till Sommarlovet! WOHO!

Nu är det käk här på Utvägen. Vi hörs.

Invigda

Jag invigde mina gladiatorsandaler idag. Det var kallt ibland men för det mesta var det jäkligt behagligt.

Efter skolan var det häng i hamnen med Rose-Rose och sandra. Vi gled även runt på stan en sväng. Försökte hitta det där serumet för håret från sunsilk som fanns förr. Inte ens på flygis fanns det och där tycker jag att allt borde finnas.
Efter stan var det sushi middag med Pär och nu sitter jag och tankar mina favvo serier hemma hos honom då  jag inte kan tanka hemma hos mamma pga väldigt långsamt internet.
Tänkte dra ett till avsnitt nu innan jag dyker ner i sängen.

Godnatt världen!

In the Sun!



Krigsskador



Va? Va? Va?

När det var fem min kvar av lektionen och vi var klara med dagens arbete sätter klassen igång.

-  Har du en piercing i tungan?
- Men redan, det såg jag redan första lektionen.
- Gjorde det ont?
- Varför har du ett konstigt plåster på armen?
- Har du satt i en p-stav?
-  Solar du solarium?         
- Men ser ni inte att det är ett nikotin plåster? Min mamma använde sånt förut.
- Hur ser din tatuering ut?
- Va? Har du en tatuering?                
- Jag såg den i fredags när du sträckte på dig. Fotsteg.
 -När gjorde du den?
- Gjorde det ont?
- Man måste vara 18 för att tatuera sig.
- Det är farligt att röka!
- Hur gammal är du  nu?
- Hon är 20, det sa hon för länge sen.


- Ni kan gå nu, vi ses imorgon!                        

Vaddå..? Cyklar du eh, snabbt?

Kille på Krogen: Varför har du en cykelhjälm med dig?
Jag: För jag cyklade hit.
Kille på Krogen: Vaddå..? Cyklar du eh, snabbt?
Jag: Nej inte särskillt.
Kille på Krogen: Varför har du då en hjälm?
Jag: För jag till skillnad från vissa andra anser att jag har saker att skydda.

Inte utan min Cykelhjälm!


Nassi Puti.


This scar is a freck on my porcelain skin.


In the sun.


Stars - Your ex-lover is dead.

There's one thing I want to say, so I'll be brave
You were what I wanted
I gave what I gave
I'm not sorry I met you
I'm not sorry it's over
I'm not sorry there's nothing to save

Imogen Heap, Mer och solsken.

Jag sitter här på altanen med datorn framför mig.
Sörplar mer (päron såklart) och väntar på att dagen ska bli kväll.
Ikväll blir det saft-kväll med Lisa.

Jag och  Rose-Rose gjorde staden idag. Eller, jag införskaffade mig en vår-parfym, en take away kaffe och sen satt vi i solen och njöt. Så jävla bra. Så här borde det vara jämt!

Spotify

Har aldrig riktigt fattat det där med spotify. Varför inte ladda ner skiten kan jag tycka.
Men nu vet jag tjusningen. Var sugen på EN låt, en viss låt som jag bara ville höra en gång, och nu har vi det avklarat!

Tack spotify!

Det som började så bra.

När jag väl hamnade i säng klockan fem imorse så började det ljusna utanför fönstret, Och ljusare blev det, hamnade i en slags sömnkoma och drömde imba-keffa saker. Och varje gång jag rörde mig vaknade jag till.

Sen runt nio  var det den vanliga tjohejjen med hundar som skulle ut frukost som skulle tilllagas och jag vaknar till liv. Och nu är det ljusare än någonsin. Hade dock sällskap av en liten hårig sak som låg mjukt mot min arm. Favvo strumpan!


Fredag!

Woho! Finaly Friday!
Dagen har vart kantad av jobb, sjukgymnast-besök, inlämning av trasig telefon, fika med Fredrik, panik-klädbyte hos Rosen, panik-cykling till Stefan, avlämning av Rosen och  nu sitter jag hemma och sörplar på ett glas vin och väntar på vidare direktioner.
Vart det tar slut vet jag inte.

Lite spån och lite Mer.

Går kvällen slutade med att jag spöade både Pär och Jakob i Soul Calibur IV. Eller  ah, åtminstonde en match.

Idag har jag vart hos en sjukgymnast med min rygg.
Tydligen ligger det nerver i kläm och jag är sned Sträck på ryggen och sträck ut den lät förordnandena Torsdag 1400 är det dags igen. Jaja.

Sen så har jag märkt att dom börjar lite smått samla ihop allt grus på vägarna, Så snart är det nog borttaget. Ren, torr asfalt är så flink!

Sen råder jag er alla att joina Facebook gruppen Inte utan min cykelhjälm! Föregå med gott exempel för de yngre barnen!

Nu mat och Mer (päron så klart).


Farligt!

När jag kännde att alkoholen tog över kroppen vågade inte jag vara kvar på skolan. Jag rymde i ren rädsla. Full i skolan, fortfarande lite tabu, även fast det faktiskt är mitt jobb nuförtiden.

Undra hur länge festen kommer pågå. Jag börjar åtta imorgon så jag gjorde nog rätt beslut.

Men nudå?

Eh,tja!

Idag  ska jag vara med om något riktigt spännande.
Jag ska vara med på roslagsskolans personalfest.
Det är mitt arbetslag som anordnar det. Jag ska alltså festa med mina gamla lärare ikväll!
Det är helt sjukt!
Jag, Korpen, Svenne, Träslöjds-Dan och en massa andra. Så jävla sick!
Ska försöka ta lite kort sådär.

Jävligt bitter.

Jag tappade precis min telefon i backen. Displayen sprack, verkligen sprack.
Jag ser ingenting alls. Det suger. Inga nummer har jag kvar heller, för dom hade jag ju sparat på telefonen. Så nu är jag nummerlös men har tre telefoner som alla tre är lite halvdana sådär. Jävla tur att jag har en försäkring på den så jag får en ny. Men nu är jag bitter.


Inte utan min cykelhjälm!

Kom igen nu kompisar!
Lika viktigt som det är att ha bilbälte på sig närman kör bil är det att ha cykel hjälm på sig  när man cyklar!
Det borde vara en självklarhet att dra på sig  hjälmen innan man hoppar upp  på cykeln!
Det finns en lag som säger att alla under 15 måste ha hjälm på sig. Jag tycker alla ska ha hjälm på sig!

Stöd min kampanj Inte utan min cykelhjälm!


RSS 2.0