So lång!!

img_0205 (MMS)

So lång!!


Vi gillar inte råttor.

img_0192 (MMS)

Vi gillar inte råttor.


Ni vet vilka ni är.

Jag älskar er!
<3


Jag fryser

img_0166 (MMS)

Jag fryser


Jag har en hemlis. Jag älskar hemlisar!

img_0165 (MMS)

Jag har en hemlis. Jag älskar hemlisar!


Ååh vad jag hatar tisdagar! Det är jätte l...

img_0162 (MMS)

Ååh vad jag hatar tisdagar! Det är jätte långt till helgen, vi har den fulaste skjortdagen på jobbet (ja ni ser ju bilden), ingenting går någonsin bra på tisdagar. Men för att vända på det hela så är det bara två tisdagar, tre med idag, kvar i år. Och dessutom är det bara sju och en halv arbetsdag kvar innan jag åker på semester. Sol, bad, värme, dykning, bokläsning. Vi ska dessutom på på en resort som ligger lite vid sidan om så det kommer vara avkoppling på HÖG nivå. Nu ska jag fortsätta äta min fattiga lunch som vid det här laget har hunnit kallna. Lycka vore om någon kom över med en delikat matlåda till mig varje dag. Då skulle jag vara lycklig. Speciellt på tisdagar. Puss på er alla fans.


The essence of romantic love is that wonde...

The essence of romantic love is that wonderful beginning, after which sadness and impossibility may become the rule. ~ Anita Brookner


Höger eller vänster?

Vad skulle ha hänt om jag gått till vänster istället för höger i korsningen för flera flera år sen? Vem hade jag vart då?
Vart hade jag vart idag? Antagligen högt uppe på ett berg.

Hejdå Norrtälje.

img_0152 (MMS)

Hejdå Norrtälje.


Vaknar upp i mitt förra hem. Måste hem och...

img_0145 (MMS)

Vaknar upp i mitt förra hem. Måste hem och duscha för att åka på äventyr in till bombstaden. Fan ta den som bombar mig idag!


I rest my case.

img_0128 (MMS)

I rest my case.


Hörde jag skål?

img_0098 (MMS)

Hörde jag skål?


Äter oxe och dricker champagne med familje...

img_0030 (MMS)

Äter oxe och dricker champagne med familjen. Det går bra nu.


Såhär ska det INTE se ut!!! Jag blir tokig!

img_0027 (MMS)

Såhär ska det INTE se ut!!! Jag blir tokig!


Dricker vatten ur vinglas och energidryck ...

img_0026 (MMS)

Dricker vatten ur vinglas och energidryck ur termosmugg. Mycket som är skevt nu. Imorgon firas det jul på utvägen. Mamma har köpt champagne och rötjut. Familjen Glas ska ha fredagsmys. Min syster åker till Bali på lördag. Sen dröjer det tills i januari innan vi ses igen. Vi kommer åka om varandra på andra sidan jorden Jag skulle vilja ha en tee från davidandgoliathtees.com   Helst samma som jag hade förut. Vart nu den tagit vägen. Nu ska jag sova. Jag måste sova. Godnatt alla fans.


Sitter på stora bro hemma hos H. Lyssnar p...

img_0013 (MMS)

Sitter på stora bro hemma hos H. Lyssnar på kickass bra musik, diskar, äter, hänger i gäng. Ni vet , same old same old. Så, nu vet ni vad jag gör. Puss


Ibland blir jag arg. Så åker kartongerna p...

img_0010 (MMS)

Ibland blir jag arg. Så då åker kartongerna på stryk.


Hej alla fans! Jag har verkligen vart kass...

img_0008 (MMS)

Hej alla fans! Jag har verkligen vart kass på att uppdatera. Men det är vinter nu. Det händer inte så mycket. Filmmyskvällarna avlöser varandra. Kommer med något matnyttigare sen. Puss på er


Iphone, jag älskar dig!!

img_0001 (MMS)

Iphone, jag älskar dig!!


On the cover of your magazine!


Köp tidningen! Finns två stora bilder också. Tihi!

Ungefär så här glider jag runt förtillfället.

Minus flätan då såklart. Har en smula för kort hår för det.


Just nu faller allt på plats. Jag träffar människor som gör mig lycklig och får mig att vilja bli bättre. Jag slipper julen (Köp nya Amelia nr 26!), får resa med min finaste pappa.

Jobbet rullar på. Det kommer bli tre helvetes veckor fram till jul men det är bara att bita ihop. Belöningen kommer sen.
Ska förövrigt köpa mig en kamera. Så jag kan dokumentera mig och pappa på stranden, i poolen, på dykbåten, på stranden, i solen, på shoppingrunda i Bangkok. Ja, bara massa braigheter.

Är förövrigt besatt av den HÄR låten.

Godnatt alla fans!

Det här är jag för ett år sen. Och om 24 dagar!


Thailand 2010/2011

Ja, då var det bokat och klart! På julafton åker jag och min fina pappa till Thailand för två veckors sol bad och eventuellt lite dyk.
Fetaste!

RSS 2.0