Onsdagens sändning

Har ni tid över så lyssna vettja.

Sammanfattningen av Sportlovsradion på 2½ minut


Sista sportlovsradion

I morgon mellan åtta och nio på morgonen sänder min grupp årets sista sportlovsradio. Det blir grodor och det bästa ifrån veckan. Självklart är jag med er, både från vägen och från studion. Vi hörs!
Http://radio.adelfors.nu:8000 

SPORTLOVSRADIO!

KLICKA ER IN 10.00 http://radio.adelfors.nu:8000

Sportlovsradio.

Om ni missade gårdagens sändning kan ni lyssna här.

Uppskattning.

Måste bara säga att jag uppskattar er som fortfarande, trots bristande uppdateringar, fortfarande går in på min blogg och läser.

Det händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu dock som är värt att skriva om. Jag festar inte, jag håller mig borta från skandaler, jag träffar inte killar. Mitt liv i kort består av skolan, skolan, skolan och skolan. Sitter i klassrummet större delen av min vakna tid. Just nu pga alla reportage som ska fixas tills i morgon.

Annars så eh, ah, inget mer.

På äventyr

Var i Oskarshamn i går och kollade på när damkronorna spelade mot Ryssland. Vapendragaren Alice var självklart med. Hon kände såklart halva laget så efteråt hade vi intervjuer. Kan säga att jag förlorade en kexätartävling mot damkronornas målvakt Sara Grahn. Resten av intervjuerna och kexätartävlingen kan ni lyssna på på måndag 13-15.

Sportlovsradio

Nästa vecka kommer det sändas radio från Ädelfors Folkhögskola. Hela veckan. Kommer bli sjukt kul. Just nu är det reportage som ska spelas in, klippas och finjusteras. Vi ska göra jinglar, signaturer, lunchmusik, och planera in gäster och allt möjligt. Häcken full och jag älskart. Fullkomligt älskart!

Grattis.


Finbesök

På fredag får jag besök av den vackraste dosan av dom alla. Melle! Wiiie!


RSS 2.0