Still in London.

I love London! Jag hanger pa Charlotte. Hon har bra kompisar. Vi far dansa pa bord och dricka massa drinkar. Alla tycks alska den langa, smala, snygga kompisen. Jag gar bra att skamta med, och skratta at. Kort ar jag ocksa. Jag hade mina 13 cm klackar pa mig haromkvallen. Jag ar fortfarande kortare an Charlotte.  Jag ger upp.


Ikvall ska jag traffa Stephanie och sen sova. Imorgon blir det hemgang. Skont. Min rost tar dod pa mig.

Nu ska vi turista pa riktigt. Big Ben, Buckingham, London Bridge, eh ah,  Inte sa mycket. Juste, jag och Charlotte gick till kyrkan imorse! Det ni!

Ses imorgon! Puss

London Baby!

Okej. London ar fantastiskt! Hor och hapna idag har jag brant mig i solen! Jag ser ut som en tvattakta britt, helrod!


Vi har vart pa perrong 9 3/4, i nothing hill och kollat pa den blaa dorren som numera ar svart (bitter), vi har solat i Hyde Park (darav min kraftroda kropp), Knallat langst Oxford Street, och igar blev det lite fest!

Charlotte kanner en eventmanager. Han Skrev upp oss pa en lista (har pa klubbarna ar det tydligen inte en lista som galler, utan det finns ungefar sju listor.  En komma in och ha ett bord och betala lista, en komma in ha ett bord och inte betala lista, en komma in inte ha ett bort occh betala, osv osv. Det fortsatter i en evighet. Vi stod iaf pa: Komma in, sitta vid ett bord, fa en massa helror framfor sig, inte betala ett ore-listan.
Jo man tackar ja.
Smygkikade pa notan ganget bredvid fick in. De hade sorplat pa ett helror hela kvallen. 561 pund!!! Lite drygt 7000 SEK!!!

 Tydligen ett utav de battre stallerna i London, blaha blaha. Sag ut ungefar som Rocks vid maria torget.  Forutom battre musik och rika-posh-britter.
Ikvall ska vi tydligen pa kandis fest med Lady Gaga och Tommy Lee. Jaja, man far val se hur det blir. Antagligen mycket snack. Inga forvantningar, da slipper man bli besviken.

Nu ar det tillbaka till hotellet. ta en dusch, klattra ut genom fonstret och satta sig pa taket och sorpla lite alkohol innan vi beger oss ut i vimlet igen. Puss!

Put your Big Ben in my Queen Elizabeth and it will be a big bang!

Så där ja. Slutat för dagen! Nu ska jag träffa fina vänner innan jag åker hem och packar väskan. Det ska bli så skönt att komma bort en sväng. Och det ska bli så jävla skönt att sen få komma hem till mina favoriter. Jag kommer sakna att sova tätt tätt med Pär på nätterna, Jag kommer sakna Carro och Ida. Men när jag kommer hem är det bara två dagar innan fina fina Stina kommer hem!

Juste en rolig sak som jag bara måste skriva. Min kära syster har åkt på uttagning för utlandstjänst i Afganistan! Råtufft tycker jag. Hon har bott på gymmet i ett halvår nu ungefär. Anyway. På papprena hon fick hem stod det att det skulle vara uttagning onsdag - fredag. Och eftersom det var så långt att åka så tog hon tåget dit redan igår och sov inatt "i en gympasal på en bår" som hon så tjusigt uttryckte det. Men till det fantastiskt roliga. Maja trodde ju att onsdag till fredag innebar tre dagar. Tills hon i söndags kollade en extra gång på papprena. onsdag - fredag innebar från och med idag till nästa fredag!  Alltså förvandlades hennes tre-dagarsuttagning  till en tio-dagaruttagning! Ojojoj så jag skrattade. Men lycka till Maja! Jag tror på dig!

...........

Min sista kväll i Sverige. Så skönt! Har fixat och trixat i mitt och Pärs sovrum. Ser riktigt mysigt ut där nu. Drog iväg en sväng och pussade på Carran och Maxen. De hade haft pic-nic och såg ut att ha det riktigt mysigt. Nu sitter jag här hemma, dödstrött och vill bara dö i sängen. Om ett dygn sitter jag på flygplatsen, eller iaf på väg dit. Hur kul? Nu ska jag hoppa på Pär och pussa på honom tills han tycker att jag är jobbig och puttar bort mig. Då ska jag pussa lite till och sen bara le (hejjagärtöntigastivärlden.com).

Things to do:

    • Göra klart rummet.
    • Packa morgondagens väska.
    • Först åka och hämta resväskan och kameran hos pappa.
    • Hämta kläder hos mamma.
    • Hämta räkningar och lönespec hos pappa
    • Hämta pass hos mamma.
    • Checka in och skriva ut boardingpass
    • Träffa Carro, Ida, Max och Kim
    • Mysa ner mig bredvid Pär.
    • Hämta skor hos skomakarn
    • Ner till banken.

    Och planet går 21.40 imorgon kväll. Allt det här ska jag hinna med, till fots, innan jag åker till skavsta. Måste typ åka från Norrtälje 17.00. Och inte nog med det, jag har lektioner till 12.25 imorgon. Har dock hål på typ en och en halv. hinner nog med banken då. Åh, vad jag är stressad. Jag hatar det här! Men jag älskar att jag och Charlotte åker till london imorgon! Sen skulle jag behöva hinna med att färga håret och  klippa mig


Fröken bitter-fitta.

Ibland när jag träffar nya människor funderar jag över hur deras liv kommer fortgå. Vi har den gulliga söta übertrevliga människan som kommer leva resten av sitt liv på sitt leende. Vi har den sociala glada människan som kommer gå hur långt som helst just på sin fantastiska attityd. Sen har vi den bittra, arroganta, otrevliga, nonchalanta och fruktansvärda människan som jag hoppas inte ens kommer komma ut genom dörren imorgon bitti utan förgås av sin ångest. Den människan önskar jag ingen lycka alls. Så vitt jag vet så kan personen ifråga bara försvinna. Biter du, biter jag tillbaka.


Ärligt talat!

Jag tog med mig några elever till skolbiblioteket idag. De vet inte hur ett bibliotek fungerar. Så här lät det ungefär. -Varför sitter ni bara där? Varför letar ni inte efter böckerna? -Vi hittade inga. -Men lilla ni, ni har letat bland skönlitteraturen, Ni måste leta efter geografin. -Vi hittar inte. Det finns inte!  Nog fanns det en hylla med geografi, ungarna är bara alldeles för lata för att leta ordentligt! Dagens ungdom!


The ones who makes me smile.


London Calling.

Det börjar närma sig. Två dagar kvar sen så flyger jag! Tant rektor har nu givit mig ledigt. Woho! London here I come! Har pratat med min vän Stephanie från Liverpool och hon kommer också vara i London under den tiden. Så vi ska fika och snacka ihop oss! AH! Galet!


Har än en gång åkt på den berömda urinvägsinfektionen. Läkaren sa att jag borde börja dricka mer sura drycker, tex tranbärsjuice och citronvatten. För då fastnar inte bakterierna lika lätt. Men det är inte så jävla kul att pissa taggtråd. Mitt andra läkarbesök på tio dagar. Kul att jag aldrig kan bli frisk!


Nu blir det glass med Ida. Sen ska jag packa upp flyttlådorna. Har jag nämt att jag har flyttat igen? Antagligen inte. Hur som har jag flyttat hem igen. Inte hem till maamma eller pappa. Utan hem till min Pär. 


Jag har en vän.

Han var full och fick för sig att tatuera sig! Jag älskar fulla människor!

Update.

Det har vart mycket fram och tillbaka nu. Vart här och där, ute på landet i stan, på jobb, ledig. Idag är jag ledig. Sitter och väntar på Pär för stunden. Vi ska åka ut till hans mammas landställe i Grisslehamn. Jag ska alltså få träffa svärmor. Det tog bara tio månader. Men bättre sent än aldrig. Jag är riktigt nervös

Vad har annars skett? Inte mycket.  Druckit en bärs eller två. Jobbat lite. Skrattat åt puckade människor och hängt med de mest fantastiska människorna i världen. Allt är frid och fröjd och solen skiner. Jaja, nästan allt iaf. Men idag finns ingen tid för att vara bitter. Det kommer imorgon.

wednesday


Tisdagshäng.

Jag och Carro gick och hämtade den fantastiske Wille från dagis. Vi gick ner i parken och kastade sten och pinnar i vattnet. Sen gick vi upp till kontrast till Pappa Kim och Max. Vi blev senare bjudna på mat och nu sitter vi och sippar vin. Fantastisk kväll, fantastiska människor, fantastiskt allt!

It's like magic.


Tre favoriter.

,
Carros fot, Max hand, Kims ansikte.

Man glömmer inte bara bort.

Hur många gånger har man inte vaknat av ett sms? Typ sjuhundra miljoner gånger. Och det är alltid samma människa som skickar ett sma också. Jag vet inte hur många gånger jag sagt till den här personen i fråga. Ungefär en gång per natt-sms. Jag har ett jobb, jag kliver upp tidigt och knatar i säng tidigt. Jag sover halv tolv på nätterna. Är det svårt att förstå? Ja, tydligen så är det svårt att förstå. För inatt 2338 pep telefonen. Jag blev irriterad, svarade med någon snäsigt och somnade sedan om. Nu imorse såg jag svart och skällde ut personen efter noter. Jag var arg på att personen ifråga inte respekterar mig och mina sovvanor utan tror att det är okej att sms:a och ringa i tid och otid. Även fast jag tidigare på dan hade sagt att jag inte orkar prata. Och vad fick jag för ursäkt? Jag glömde bort tiden för en sekund. Klockan 2200 är det fortfarande ljust ute. 2338 är det mörkt. Kolla ut genom fönstret!


Rolig Kompis.

Ida ringer till mig och carro och säger att hon bjuckar på käk. Snabbt som satan ilar vi över (okej, där ljög jag, vi var råsega. Men vi kom över tillslut).  Jag går och lägger mig på soffan, och somnar. Sover i typ en och en halv innan jag vaknar til liv och får i mig en fantastisk soppa som ida har knåpat ihop. Tack Tack Ida! Nu sitter vi och kollar på gränsbevakarna Australien. Bästa bästa programet. Bästa bästa vänner.

N-town Boogie!


Rainy Days And Mondays always get me down.

Efter många om och men landade jag tillslut i Kims säng runt kvart över ett inatt. Jag och Carro skedade. Hon är faktiskt riktigt bra på det. Jag å andra sidan är experten på att sno täcken, kuddar och rulla runt som en boll i sängen. Det kombinerat med dålig sömn, mardrömmar och knäppa drömmar blir bara kefft. Sa hej då till den lilla familjen och begav  mig ut till kapellskär för att plåta. Blev några fina bilder faktiskt. Lägger upp lite bilder senare. Och från helgen också dårå. Puss

Sunny Sunday

Har haft en fantastisk dag med fantastiska människor. Vi har egentligen inte gjort något speciellt alls. Hängt, chillat, kollat på fotboll, fickparkerat, gråtit, skrattat och bara haft det bra. Tacka som fan att man har vänner. Förgyller ens dagar och försöker muntra upp bistra dagar.

2100

Jag är fortfarande vaken. Knappt levande dock. Jag gick från festen innan förrätten ens var uppäten. Folk hade fortfarande sina fördrinkar kvar. Jag vet att jag missar en jävla fest. Och det är jävligt synd. Men vissa saker måste man ta hand om först. Mår själen bra, mår jag bra.

0900

Har fortfarande inte sovit en blund. Satte mig utomhus och drack kaffe och kjedjerökte.Lungorna mår nu som en sommarblomma, not. Dags att göra sig redo för att dra till jobbet.

0700

Klockan har precis slagit sju, men jag kan inte förmå mig att somna. Har monster ont i huvudet och just nu finns det inget som står på rätt sida. Ska upp om två timmar, börjar jobba om fyra. Vi får se hur det går....


In your face!

Rektorn på skolan vill inte att jag ska lämna mina klasser för att åka till London. Har jag nämt att det är sex lektioner? Och jag må säga att det är en jävla tur att jag har skrivit upp alla gånger jag vikat för andra lärare, För det är fler än sex lektioner. Så jag ska, i mån om tid, knåpa ihop ett brev till kära rektor och säga varför jag ska åka och att jag ska åka. Och en sak är säkert. Jag ska aldrig mer ställa upp och vikariera för någon som kommer vara borta eller sjuk. För jag får ändå inte ut någonting av det. Snacka om att bli utnyttjad!

Glädjeskutt?


Host host.

Jag fick en lång pinne upp i näsan som gjorde så att tårarna sprutade. Jag fick även ett stick i fingret. Och cocilana. Men den tar jag på kvällen så jag inte går runt i en dimma. Kanske en skvätt på morgonen.  

Hard working woman.

Upp i ottan. Skjutsa mamma till arlanda. När jag ändå är i närheten åker jag och säger hej till Pär.  Hem till Norrtälje, ner till trädgårn, Jobba lunch 10.30-14.00. Fick med mig en matlåda som jag åkte hem och slängde i mig. Nu sitter jag i skolan och ska ha konferens. Oj, vad jag inte är sugen på det. Sen hem till pappa. Han bjuder mig och syrran på räkmacka. Guld! Sen hem till Pär. Det blir mysfilmkväll. Precis vad jag behöver.

I like I like!

Efter dagens sista lektion var jag så arg så att jag kokade. Jag ville bara skrika högt och göra någon illa. Men det gick snabbt över efter en pratstund med Moa. Jag vet en sak med säkerhet. Jag ska aldrig bli lärare. Sitter just nu hos Ida, jag ska hälsa från henne till er att hon sitter i duschen och sjunger vacker utan spackel samtidigt som hon rakar benen. Mysig tjej det där. En favorit helt enkelt.

London baby!

GOING OUT

From Stockholm (Skavsta) (NYO) to London Stansted (STN)
Wed, 27May09 Flight FR 59 Depart NYO at 21:40 and arrive STN at 22:55


COMING BACK

From London Stansted (STN) to Stockholm (Skavsta) (NYO)
Mon, 01Jun09 Flight FR 52 Depart STN at 06:05 and arrive NYO at 09:15


PASSENGERS


1. MRS MATILDA GLAS ADT 2. MRS CHARLOTTE LINDGREN ADT


Onsdag!

Dagarna bara rullar fram i värsta combat-tempo. Snart är det helg igen. Solen skiner, fåglarna kvittrar, häggen blommar och syrenerna knoppar! Idag är det en bra dag. Efter min lektion ska jag ut och promenera med mina favoriter, Ludde och Ville. Sen blir det till att åka in till den stora staden och träffa Charlie, hon fyllde 20 år igår. Söta fina Charlie. Vi ska planera London! Bara 14 dagar kvar. Två veckor! Jag vill ha London nu!


Gula skor?

Jag kanske bör ge mig lite när det gäller min besatthet av det gula. Först naglarna. Och nu har jag klickat hem ett par gula skor.

Tre gringos.

Jag fick  två fantastiska människor med mig till arlanda igårkväll. Carro "gottepåsen" Küller och Ida "Kan vi verkligen stå där, låste du bilen?" Björkman. Vårat tugg är inte att leka med när vi sätter igång.  Älskade donnor. Sover gör dom säkert fortfarande.

Hejdå beemer.

Nu har pappas bil blivit väl brukad under den veckan jag har haft den. Fina fina beemer. Åker och hämtar honom på arlanda om en halvtimme. Nu måste jag börja cykla igen. Det suger lite. Men det är bara i två dagar. För sen åker mamma till Turkiet i en vecka, då är micron min. Känns dock råkefft att åka till arlanda. Utan att åka själv. Sist jag var där hämtade jag pappa när han kom hem ifrån brasilien. Nu hämtar jag honom från egypten. På torsdag skjutsar jag morsan. Men den 27:e är det min tur. Åker dock från skavsta. Crap.

"Bara" 16 dagar kvar.

Insåg att det "bara" är 16 dagar kvar tills Jag och söta Charlotte flyger till London. Jag behöver det nu. Helst imorgon. Men man kan inte få allt man vill här i världen. Dock är det inte så många jobb dagar kvar innan jag drar. Endast 8 stycken om jag ska vara exakt. Hälften av vad det är kvar. Okej, det kanske var några stycken. Vafaan!

Less less less less!

Jag har aldrig vart så less på en sak som jag är nu, Det kryper i fingrarna och jag känner ingen ork över huvud taget. Jag vill bara att det ska bli en ändring. Nu, snarast! Tack och lov för en massa andra saker som sker överallt. Nu är jag less. Jävligt less. Rädda mig från vardagen. Någon, vem som helst!

Gult är fint.

Sitter nu i favvosoffan hos Pär. Var en sväng och träffade mina donnor. Dock var jag alldeles för trött för att stanna under en längre tid. Nu ska jag måla naglarna, gula.


Det är väl tanken som räknas?

Jag hade planer på att vara världens snällaste och hjälpa Pär att röja undan i lägenhet när han var på jobbet. Jag skulle bara iväg och träffa Ida en snabbis. En snabbis blev snabbt en och en halv timme och när jag kom tillbaka till Pär var dörren låst! . Så jag fick åka hem till Ida igen och sätta mig och kolla på tv. Inte mig emot.

Helgen


Alltså, för att sammanfatta. I fredags hängde Jag med Carro, Ida, Fredrik och Niklas. Vi drack vin,spelade biljard och hade det mysigt. I går var det meningen att jag skulle jobba, men pga överbemanning så fick jag gå av. Satt kvar och chillade på gst fram till halv sex ungefär då jag och Lomme plockade upp Isa, Jocke ochJakob för att dra vidare till Pär. Väl hos Pär bytte vi bil och begav oss ut till Massum. Kära Stefan fyllde nämligen 25 i fredags och det skulle firas med bravur. Jag och Rosen tog även en sväng till lammungarna. Kvällen spårade med flip-cup och jag som var nykter körde hem de fulla till sitt för att sedan somna gott i famnen på Pär.

Saturday Fever.

Det blev roligt till  slut igår, med lite mat i magen, goda vänners sällskap och mys. Lovade även bort mig på jobb idag. Så 12 börjar jag. Jobbar till stängning antar jag. Skönt, då har jag något att sysselsätta mig med idag. För kollar man ut är det inte direkt sol-väder. Nu är det dags att bege sig ner mot stan och lite frukost.

Bajs!

Bajs,bajs bajs bajs. Jag är hungrig, irriterad, har mens och nu ska jag kröka med mina fantastiska vänner. FU!

Nu får det vara NOG!

En månad och åtta dagar kvar. Sen är det no more school! Woho! Min lärar karriär varade i ca fyra månader. Sen får det vara nog! Då vet jag det, att lärar yrket inte är för mig.  Jag tror att jag är alldeles för spontan för det.  Att behöva planera hur dagarna ser ut och vad man ska göra i flera veckor framöver är oinspirerande. Jag vill inte vara medveten om vad som ska ske. Jag vill att dagarna ska vara spontana och roliga. Att man aldrig vet vilka människor man träffar eller vilka man stöter på. Samma människor i månader i rad är inte riktigt min kopp te. Visst, det är kul. Men nu har jag börjat tappa suget och jag ser andra saker som jag vill göra.


Fuck Off!!

Jag fattar inte hur vissa tjejer kan få så äckligt många läsare på sin blogg. Som dessutom stannar kvar och hetsläser flera  gånger om dagen. Tjejer som lägger upp bilder som är dåligt retuscherade så låren blir fyrkantiga och ser ut som jävla auswitch- survivals. Som dessutombara skriver om råtöntiga saker som vad hon åt till frukost och använder sig av tusen små irriterande smileysar och engelska meningar i varje inlägg. Sen finns det tjejer som helt enkelt rippar andras bloggar. Tar lite härifrån, lite därifrån. Genomskinligt och inte särskilt genomtänkt. Speciellt inte när man tar från de som är ännu större. Ärligt talat nu tjejer. Jag skiter i om ni har feta lår eller finnar i ansiktet. Men ge oss inte en förvrängd version av er själva så ni tillslut inte vågar gå ut på stan. Vi vet vilka ni är och hur ni ser ut. Gör inte er själva till åtlöje.

Godmorgon!

Solen skiner. Fåglarna kvittrar. Jag är på strålande humör. Världens bästa Pär var världenst mysigaste  Pär inatt. Han är så fin. Jag vill bara äta upp honom.

Slumdog Millionaire

Jag och Pär hade filmkväll ikväll. Vi såg den ovan nämnda filmen, tryckte i oss chips, jordgubbar och toffife. Guld. Nu ser jag ut som en gravid kvinna och är monster trött. Tack och lov för sovmorgon imorgon. Jag ska även hinna med en lunch imorgon med  min favorit Linn. Dagarna bara flyger förbi.  Nu ska jag borsta gaddarna innan jag kryper ner i sängen. Godnatt.

Tack!

Tack Ida och Tack Carro för det fantastiska stödet och den fantastiska hjälpen med de nationella proven. Jag kan nu andas ut och Herr Ågren kan vandra ut genom dörren.

Breakfast at tiffanys.

Jag sitter och taggar på London! Kollar saker som jag måste se. Jag måste åka till Nothing Hill, se buckingham palace, big ben. Jag måste hänga i soho och knata till kings cross station. Jag måste köpa tee´s på David and Goliath, kolla smycken på Tiffanys, käka frukost på tiffanys iförd stora svarta glasögon. Jag hade velat gå och se på fotboll men det var en match den 24/5 sen var det sommarlov till i juli. Så det sög ju. Jag är rädd att tiden inte kommer räcka till. Jag vill ligga i en park en dag och dricka kaffe från starbucks. Styra en pic-nick korg från en marknad och bara mysa. Fast prio ett är nog ändå att fixa boende. Om 21 dagar så åker jag! 


Would you go to bed with me?.

Nu blir det mys på Bergsgatan i pappas resident. Jag och Ida ska äta romantisk middag för två och mysa innan de andra barnen kommer över. Ha det så mys ikväll.

Jag är omringad av mystiska människor.

Arbetskamrater och andra kamrater.

Ensam

Sitter förtillfället och vaktar nior som skriver nationella prov  matte. Spännande tidsfördriv, eller?  Ger dock bara en kollega lite rast.

I söndags när jag jobbade så kom det en farbror förbi, helt själv och satte sig ner och skulle äta. Han satt där helt själv och drack sitt vatten, kollade i menyn, beställde, väntade på maten, kollade upp i skyn och var sådär edsligt ensam. Jag vet inte varför men jag tyckte så synd om denna farbror, Även fast det högst antagligen var ett aktivt val att sitta där alldeles själv. Men usch vad jag tyckte synd om honom. Nästan så att tårarna rann.


Jag ska vinna. Björta ska DÖ!


London baby, London!

Den 27-31 Maj kommer jag och Charlotte  göra London osäkert. Känns så jävla bra! Jagär taggad till 1000 och det ska bli så jävla skönt  att bryta av vardagen och bara chilla. London, here I come!

Godnatt.

Jag har nu kommit hem. Innan stängning någonstans. Jag är trött, seg och helt slut i kroppen, fortfarande. Börjar 1200 imorgon så jag känner att en tidig sänggång är att rekomendera. Sen dirr efter jobbet är det att åka in till sthlm och hämta pappas bil.

Ikväll satt jag och Ida hemma hos henne. Vi drack vin och spelade intim och guitar hero. Hennes sambo Ludde  och två av hans vänner satt även med ett tag och chillade. Sen drog vi ner till trädgårn drack en bärs och en söt-sliskig sak innan jag satte mig på cykeln och trampade hem till Pär. Det var, som vi brukar säga, trevligt. Dock är lägenheten tom nu då han är ute och härjar med sina rara vänner. Mer säng åt mig!

Seg, slut och glad att jag lever.

Det har vart två intensiva dagar, eller kvällar om man vill det. Men fan vad roligt det har vart! Imorgon hoppar vi upp på arbetarhästen igen. Idag fick jag finbesök av Charlotte. 28-31 maj blir det London Baby, London! Taggataggatagga! Vi drack dagens och mös. Nu ska jag glida över till Ida för en myskväll i alkoholens tecken. Over and out.

Vaddå? Jobbar du här?

Vilken kväll! Shit! Jag är helt död. Mina ben värker och jag känner mig bakfull fast jag inte har druckit en droppe alkohol. Så galet med folk, massor av fylla och ris! För ihelvetet, hur svårt är det att ställa sitt tomma glas alternativt sin tomma flaska på ett bord? Måste man slänga det ibacken, lägga det i en rabatt eller ställa den på marken? Och ärligt talat. Det finns ca 50 st askkoppar på hela stället. Använd dom istället för att slänga ciggen på backen! Nu har jag sagt godnatt till Pär som har jobbat konstant sen fem igår  morse, avdrag tre timmar igårkväll. Han är duktig han. Jag ska iväg och införskaffa mig lunch och middag.


RSS 2.0