Lyckan.

Är helt klart lyckligast i världen.

Den totala radiotystnaden

Saknar en vän som har betytt ALLT för mig. Men på senare tid är det som om vi aldrig ens har känt varandra. Tystnaden är total. Och det gör ont.


Stockholm.

Det där tvivlet jag hade innan är som bortblåst. Åker hem till Stockholm på torsdag kväll för en långhelg hemma och möte på tisdag morgon. Så jävla taggad så det finns inte!

Hockey

Sitter i en mjuk fåtölj i ett klassrum och kollar hockey. En ren fröjd att se laget spela i dag. Bästa laget. Bästa Djurgården!


Tvivel.

Har fått ett erbjudande jag inte kan tacka nej till. Det innebär att jag måste tacka nej till något som jag tycker skulle vara SJUKT kul. Jag önskar att jag kunde kombinera. Jag borde kunna kombinera. Jag ska kolla upp möjligheterna att kombinera.

Bilder.

Vad jag gör här i Småland egentligen. Jag bakar, simmar typ 3 ggr i veckan, softar, dricker kaffe, är chef och ja, ibland kommer en liten mamma och hälsar på.

Saknar

I dag är en sån kväll jag tänker på och saknar honom. Han som jag trodde jag skulle gifta mig med.


Nygammal doft.

Påminner mig om den lyckligaste och jobbigaste tiden i mitt liv. Men faktum är att jag aldrig fått mer komplimanger för en parfym än just den här. Så det var en given födelsedagspresent till mig själv.


Söndag i Småland.

Man kan tänka sig att söndagar spenderas i sängen. Men jag var uppe vid nio. Åkte och hämtade upp Pontus för en simtur i Sävsjö och nu befinner vi oss på Alice innebandymatch. Vi filmar hela spektaklet. Sista perioden nu.


Mobilblogg

Tänkte testa det här med mobilblogg. Alltså, blogga från mobilen.
Sitter och väntar på Alice vid tåget i Vetlanda. Har vart och simmat och valde att plocka upp henne i samma veva. I fall ni undrade.


Farväl

När min kära telebobo gick sönder för ett och ett halvt år sen har jag levt ed dessa sprickor och omfamnat dem. Men nu när jag inte kunde ringa, trycka på hemknappen, ljudet började dö och jag fick konstant glassplitter i fingrarna kände jag att det var dags. Så vi säger farväl till Matildas Telebobo och hälsar den nya Matildas Telebobo 2.0 välkommen hem.

Var hemma.

Var hemma över helgen. Hälsade på familj och vänner. Förlåt för dåligt uppdaterande. Mycket i huvudet. Behöver någon att krama. Någon som håller om mig när jag ska sova och någon som bara finns där. Känner mig konstigt nog väldigt sårbar.
 
 
 

RSS 2.0