I studion


I hope that someone´s gonna call and tell me this night is over


Hej alla fans!

Jag lever, jag andas och jag mår bra. har så mycket kul att berätta men har inte riktigt tid. kommer över en massa boys snart till Dalen 5. Vi har förkepa här i vårt hus. Kommer bli awesome! Klockan sex drar vi till "träsket" för vidare fest med journalist 2:orna.
Men här får ni några bilder på mitt rum. Bakom väggen med de fyra bilderna på mig och melle finns badrummet. Vi har gemensamt kök.  Och bakom klädställningen finns det en säng som förhoppningsvis försvinner snart så då blir rummet lite större. Men jag trivs i mitt rum.

Vi har bestämt datum för premiären för Thug Radio


Framme i Småland.

Uppdaterar när tillfälle ges. Just nu är jag ganska matt i hela kroppen efter en stressig morgon och har suttit på helspänn hela vägen ner.
Puss på er alla fans

<3


All The Hearts (Demo 2010) by BonnyBonny

Tappar förståndet.


Det är på riktigt nu.

Har packat kläder och kläder och kläder till förbannelse. Melle har vart en hjälpande hand när det gäller saker som ska sparas, tas med eller slänga. Det mesta har slängts. Känns skönt, jävligt skönt faktiskt.

Sex lådor kom pappa och hämtade och körde in till stan. Har ungefär tre lådor kvar att packa innan allt är klart. Ett helt liv i nio lådor och två klädställningar.

Jag och Melle har kollat på varandra många gånger idag och bara suckat och tittat ner och insett att jag faktiskt sticker iväg i två år. TVÅ år! Men, det tar bara 4 och en halv timme ner. Tre och en halv om det är Melle som kör. Hon kommer alltid alltid alltid vara min BFF. Usch vad jobbigt och sentimentalt allt är.
Ni får en bildbomb på oss två istället. Enjoy!


Imorgon ska vi dock till studion och ta nya bilder. Kommer bli bästaste! Jag har melle inplanerad varje dag tills jag åker, varje dag I tell you!

Lördagsoutfit och Söndagsbrunchen.


Bröllopsfoto.


Tack till Sanna som förevigade detta vackra ögonblick på Riche i lördags.

Hockey och Hiphop


Här är vi, Djurgården och vi är tillbaks igen på gamla hovet våran borg är vårt hem, Djurgården

Jag och Marcus Krüger!

Pata tyckte jag skulle rida på hästen... Sagt och gjort.

Queff försökte lära mig M-tecknet som i Mekk my day.

Queff, jag och Toffer!

Han med kryckan jag och the one and only Pata.

Vem är han?

Still Pee & Ru!

Hemma, alldeles för sent för mitt eget bästa. Blev väl en tre och en halv timmars sömn. Men jag var lycklig. Sista kvällen med Tina och Ade innan jag flyttar. Träffade alla fina människor, lyssnade på sjukt mycket bra musik. KOllade på massor av bra hockey. Träffade Marcus krüger!!! Hur cool? Idag är jag inte den piggaste sommarblomman. Huvudvärk, bensinsmak i munnen, men oj vad det var värt det!

Journaliststuderande Matilda Glas

Hej alla fans!
Det har gått snabbt nu, jävligt snabbt.

Som ni vet så för ett par veckor sen skickade jag iväg fyra kuvert. Ett till Haparanda, ett till Tidaholm, ett till Holsbybrunn och ett till Saltsjö Boo. Jag blev antagen till tre av dessa skolor. Den fjärde, den i Saltsjö Bo har jag inte hört ett ljud ifrån. Men vilken skola jag skulle välja var lätt.


Så om 11 dagar, den 21:a augusti, går flyttlasset. Pappa skjutsar ner mig till Holsbybrynn och till Ädelfors Folkhögskola för jag kom in på deras 2-åriga Journalistlinje! Jag börjar sedan dagen efter, den 22:a augusti och kör på tills jullovet den 21a december.

I måndags fick jag samtalet, igår fick jag papprerna, som jag fyllde i och skickade tillbaka, betalade in en summa för att säkra min plats, som jag sen får tillbaka, fixade boende (Internatet är smockfullt tydligen men eftersom dom erbjuder ALLA elever boende på skolan så ska jag få bo på deras hotell innan någon kanske hoppar av eller inte vill bo där längre). Idag har jag ansökt om studiemedel hos CSN. 

Om man googlar Holsbybrunn Så får man inte upp särskillt mycket förrutom ett gäng bibelskolor och att det bor 729 personer i stan. 729! Jag vet folk som har mer vänner på facebook än så.


Där ska jag bo. Holsbybrunn.

Helgen då.


SMS-inlägg

img_8445 (MMS)


If you havin girl problems I feel bad for you son, I got 99 problems, but a bitch ain't one!


Mess up my bed with me.


Mitt Stockholm

I Stockholms myller är jag anonym. I Stockholm kan jag dansa och vara fri.

Enskär.


Att åka båt med Göran är BLÖTT!
Spöregn på Enskär, solsken på Tjockö


Vrålåket till plan.
Så här har ni aldrig sett mig förr.

Världens bästa kaka!

Skönt däckmode på Linn
I matchställ och allt.
Den bästa stugan i hela vida världen.

Den vidrigaste linnebrännan i stan.

Solen, havet, poolen.

Och jag som är mörkrädd. Så jävla läskigt att gå igenom skogen.

Träban kickade live.

På ett poolparty måste man ju bada i poolen.

Skönt partymode på träbanmamma.

Morgonstund har guld i mun. 0715 söndag morgon

¨Skönt däckmode på halva laget 

Sist i vanlig ordning..

Försöker få bort linnebrännan

RSS 2.0