Vi ses om en vecka.

Nu ska jag dra på mig lite kläder och dra en tandborste i käften sen sova en timme i bilen, sen checka in (Jag tvingade pär att åka tre timmar innan planet går för att vara på den säkra sidan). Sen glida runt i Två timmar (om vi inte råkar ut för någon dum olycka på vägen dit). Sen flyga i fyra timmar för att landa i ett varmt Grekland.

En vecka fylld av solsken, saltvatten, mysiga middagar och Pär. Hur lyckligt lottad är inte jag?

Spero di rivederLa!


Lite fakta.

Flyger man en gång om dagen så krashar man var 19 000 år. Dt var det en snäll själ som skrev till min mamma som är mycket mycket flygrädd när hon skulle åka till Malta. Bra statistik tycker jag.
Imorgon 0615 flyger jag och Pär iväg till Grekland och Zakynthos. Ska bli så skönt.
Alla kameror följer med.
Måste göra mig själv en liten matsäck nu. Så jag överlever resan. För er som inte visste det så avskyr(!!) jag flygplansmat!! Absolut det värsta jag vet.

Nej som sagt. Har saker att göra. Packa klart, matsäck, lägga fram kläder tills inatt, ladda batterier till kameror, hämta böcker hos mamma, pass och biljetter i väskan. Bohja. Blir trött av att tänka på allt. Vi snackes. Puss

Söndags mys.

Gårdagen gick i mystecken. Det blev filmkväll med bröderna Viktorsson och Lisa. Vi svullade chips och kollade på "Män som hatar kvinnor". Inte min kopp te när det gäller film. Men annars helt okej. Efter filmen (läs runt 0100) gick vi på promenad. En långpromenad.

Idag blir det tvätt, städ och packning på listan. Imorgon Grekland.


I've got a feeling....


Grattis till mig!

Blev väckt av telefonterror! Linn som ringer, jag screenar, hon ringer igen, jag kapitulerar, svarar och hör en bakis röst i andra sidan av luren som brister ut i nått som inte kan liknas med skönsång: Ja må hon leva ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!

Jag hör hur nöjd hon är över att ha kommit ihåg det. Men det är bara en liten detalj. -Linn, du är en månad förtidig.

Så här vackert är det utanför huset förtillfället.


Hull-Hull och Rose-Rose


Utekväll.

Sen jag kom hem ifrån London har jag hållt mig inne. Allternativt ute på landet. Utekväll i Norrtälje har inte lockat mig. Men ikväll, med hemlagad mat och glass på menyn bestämde sig Pär att åka och spela hockey. Då tog jag tjuren vid hornen. Ringde Roese-Rose och begav oss ut i Norrtälje-natten. Mycket spännande. Nja. har haft mycket bättre kvällar. Men även mycket sämre.

Och nu, samtidigt som jag sitter här vid datorn, klivet en tjej ut ur Eriks rum. En tjej som vars storesyster jag spenderade mycket mycket tid med under min högstadietid. H.S lillesyrra!!! Hannah, Rose-rose och Linn, ni vet mycket väl vems lillesyrra som irrar runt i min lägenhet. Kvällen är gjord. Jag kommer somna gott och med ett leende på läpparna!

Godnatt!

Åh hej och hå.

Grekland med min Pär på tisdag - check.
Så jävla skönt. Sola, bada och äta god god mat. Pussas och krams i solnedgången, hålla handen längst strandpromenaden. Åh, så underbart.

Och från en sak till en annan. Hockeyn har nu dragit igång. Vilket kommer reultera i många kvällar på hovet allternativt många ensama kvällar i soffan blandat med hockeykvällar i soffan. Åh så mysigt.

Nu är det dags för mat. So long.

Innehållslösheten tar över.

Det ekar i mitt liv. Jag gör inga spännande saker alls. Ingenting speciellt händer. Jag går planlöst runt utan mål. Träffar underbara människor och spenderar mina sista surt sparande pengar på att fika. Jag önskar att jag kunde skriva något roligt. Lägga upp en fantastisk bild eller varför inte ett filmklipp. Men det finns ingenting som är värt att lägga upp. Kalla mig tråkig men det må så vara. Jävla skithöst.

...

Jag åkte skridskor idag. Som bambi på hal is. Igår var jag på fotboll på råsunda. Med min bästa raraste far. Imorgon ska jag orka ta mig upp ur sängen. Lite dåligt med motivation. Godnatt

Törsdi?


Dan Brown

Mötte upp snyggstina för ett häng. Hon skulle äta middag, jag drack en dagens och snackade skit. Jag mår så himla bra av Stina. Hon får mig att må bra. Så fort pär kommer hem från sin träning blir det filmmys för hela slanten. Jag håller på att ladda ner Dan Browns Änglar och Demoner. hans debutbok för er som inte visste det.

Hans nya bok släpptes samma dag som jag åkte hem ifrån London. På vissa ställen sålde dom ut den för 4 pund! Han dock inte norpa åt mig någon då de gick åt som smör i solskenet där borta i London. Jag ska nog vänta tills den 21 oktober när den släpps på svenska. Men då kommer jag stå först i kö!

Min lördag.

Jag och Pär skulle laga middag igår. Tillsammans. Sådär som man gör när man tycker om varandra. Vi skulle använda kokbok och följa recepten slaviskt. Sen skulle vi äta för att sen åka in till storstaden för att gå på bio. Vi skulle se den nya Brad Pitt filmen. Sen skulle vi åka hem och mysa i soffan framför dålig lördagsTV.

Men det blev ingenting utav det ovanstående.

Vi blev istället utbjudna till Grisslehamn. Det var släktkalas. Inte min släkt dock. Det hade jag inte pallat. Det var alla Pärs syskon med respektive och barn. Deras mor och jag och Lisa.  Vi hade  en fantastisk trevlig kväll med god mat och många skratt. Jag tog på mig ansvaret att köra hem så medans de andra drog nubbar och drack vin så smuttade jag på min cola.  Mitt i natten drog vi även ner till havet. Låg på bryggan och kollade på stjärnorna. Så otroligt vackert.

Så, nu vet ni vad jag gjorde igår. För er som skriver upp sånt(mamma).

Bästa!

Min underbaraste fantastiska Pär lyckades rädda mina bilder! Ja! happy happy!! Fan vad nöjd jag är nu! Charlie har även spårat på facebook och lagt ut bilder från när jag var och hällsade på henne i London. Att vi inte kan ge oss!

Jag sörjer min dator.

Pär har laddat ner ett progam som sa försöka hitta och rädda några filer från min dator. Jag hoppas så att något går att rädda. Åh, min dator. musik, bilder, filmer, minnen, åh allt. Ont i magen får jag.
Nu ska jag cykla och införskaff en flarra cola och lite choklad sen slänga mig framför TV:n och mysa. Lite guitar hero kanske?


Meltdown.

Min älskade laptop som har vart ledsen sen i maj har nu blivit begravd. Eler inte datorn, men allt däri. Bilder, filmer, texter, viktigt dokument. Allt Borta. Fan vad dävet det känns. Inte nog med att det är alla mina grejer från två år tillbaka. Mitt slutprojekt i gymnasiet. Alla fotojobb, alla galna kvällar med gängen, min serie samling av Gosip Girl och Gilmore Girls. Fan, allt är verkligen borta. Nu börjar jag nästan gråta. Och min musik! Min darling musik! Mina samligar. Ovädeliga oersättliga albm med Peggy Lejonhjära! Såntfinns inte längre! ÅH! Snällanågon döda mig!

Godmorgon.

Eller är det lagligt att säga godmorogn klockan halv två? Eh. whatever. Jag säger godmorgon i vilket fall. Fredag idag. Borde efter fem dagar i London ta det jävligt lugnt i en vecka eller två. Rehab.

Prio ett är iaf att sluta sova så länge på dagarna. Kommer alldrig kunna komma upp i hyffsad tid annars. 

Anyway, vad händer idag? Jag ska nog inte göra ett skvatt. Hämta ut lite kläder på lilla torget som jag beställt.  Och sen bara slappa. Jag gillar att slappa.


Mr Brightside.

It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now
He takes off her dress now

http://www.youtube.com/watch?v=BnwLf88t_Wc&feature=fvst


Bara så ni vet.

Det finns ingen bättre, smartare, klokare och underbarare karl än Lasse Lindh under smådeppiga dagar.

You say what?

Tjejer och killar. Vad vill ni se, vad vill ni läsa om? Min inspiration försvann här hemma. Fed-up with pretto bloggare och kaxiga fjortisar. Måste hitta min nicsh, annars skiter jag i det här. Ser ingen vits i det här annars.


Funny how the weather seems like my life. cause the rain fallin on the outside matches my mood.


Jag har köpt aussie shampoo och hårinpackning för under hundralappen, tillsammans. Mitt hår mår bra.
Jag är förövrigt hemma i Sverige.
Bästa låten atm.


Monday.

Ser dåligt ut på fest-fronten ikväll. Är visserligen club på Mahiki men charlotte jobbar till sent och jag känner mig inte lika taggad att gå ut utan henne. Vem vet, jag kanske glider över till Johan och hänger med honom när han jobbar, men ah, som sagt. Inte samma sak. Charlie har vart den bästa värdinnan och hur snäll är hon inte som låter mig bo hos henne. Men idag önskar jag att hon var ledig. Min sista kväll i den underbaraste staden.

You just can't get enough right?


Update.

Ni undrar säkert vad jag gör här i london förrutom att festa. Och om jag ska vara ärlig, ingenting. Eller. jag var igår på camden market. Köpte en kick-ass-snygg ticha. Var även förbi fontänerna vid Trafalgar Square. Och igår var vi faktist på The themes festival och kollade på fireworks och drack vin ur en pet-plaska innan vi begav oss till Johans bar. Här kommer lite bilder från igår och i lördags. 

Bilder från Charlies kamera från igår kommer.


...

Okej. Kvällen spikad. Vi ska på carneval och sen till min vän Johan som jobbar på en bar. Det ska bli mycket trevlig.


Camden market.

Så nu ska jag gå och vara turist.Charlie slutar omtre tmmar. Då får vi se vad kvällen erbjuder. Bio, carneval, greker, you name it. Den som lever får se. 


Members only club.

Gårkvällen var inte lika bra som föregående kvällar. Men visst hade vi trevligt.
Dagen började med att vi promenerade en massa. Gick över millennium bridge,  knallade runt på marknaden vid south bank. Gick tillbaka till tyskarna för att hämta mina klackar som jag hade glömt där kvällen innan. Och helt plötsligt var klockan sent och vi skulle iväg och möta våra favorit greker. De tog med oss till en members-only-club (mycket spännande må jag säga) och där skålade vi och hade det angenämt. Ett kefft sms mitt i det roliga förstörde parykänslan en smula och jag och charlie vandrade hemmåt. Innan tre var vi hemma igår. Duktigt må jag säga!

Mer bilder finns på Charlies kamera. Jag är riktigt dlig på att ta kort. Lägger upp så fort jag hittat den.

Friday night @ Amika.

Gårdagen vad spårad. Började med att jag åkte och mötte upp Syed. Gick in med honom på Amika. En söt liten (läs posh och enorm) club på High street kensington. Chillade, drack goda drinkar (läs vodka tranbär) och dansade och hade kul. Ne jag hade skittråkigt fram tills ett då Charlie kom direkt ifrån jobbet. Då blev det fart i elden. Vi tokdansade, spårade och hittade ett gäng tyska finans/bank killar som Var helt fantastiskt roliga! Vi dansade som aldrig förr och vi drev så innåt sjuttsingen. Självklart skulle vi efterfesta! Det blev en sväng på deras takterass ´med ännu mer vodka tranbär och chips och kakor. Vilken tjej säger nej till chips och kakor?

Hello!

We walked the walk, Charlie talked the talk. Jag har typ tappat rösten. Det suger.

Na na na Night!

Konstigt nog finns det bara bilder på mig från igår på Charlies kamera. Men vi hade en kick-ass kväll på Movida. Nu blir det frukost och sen en sväng till Regent Park. Charlie börjar jobba 15.00.

Såja.

Nu ska jag och Charlie bli snygga. Movida ikväll. Pics kommer.

London sweet sweet London!

Är nu framme i Charlies lya. Så jävla söt. Jag vill också bo här! Hon jobbar för stunden så jag ska virra bort mig på stan i några timmar. Möta upp Stinisen innan hon åker hem till sverige igen. Hur kan man vilja åka hem härifrån? I dont know!

Förövrigt var trapporna vidriga upp till lägenheten. Tre monsterlånga monstertrånga monstertrappor. Vidrigt med 16kg bagage och världens största handväska till det. Lökarna under armen är inte att leka med. Dags att fräsha upp sig en aning. Puss!!

zürich

Sitter och chillar nu innan mitt plan vidare till London kommer. I Zürich. Angenämt angenämt. Det finns ö och ä pa tangentbordet. Känns nästan som hemma.

Är sa taggad inför London. Känns riktigt bra. Jag är kär i London. Forell. Där ska jag bo i framtiden. Helt klart.


So long, farwell, auf widersehen, goodbye.

Ye,ye you know the drill. See you when time is right.

Inte okej.

Hmm. 100 % av bilderna jag tog blev fula och överexponerade så nu får nöja er med den här sålänge. Har sjuhundra saker att göra så ni får vänta. Och den här är inte ens min. Ett london-lån.


Godmorogn.

Uppe med tuppen. Morognstund har guld i mun. Jag måste seriöst börja packa. Åker om mindre än 24 timmar. Ganska så precis 22 timmar faktiskt.  Men frågan är hur jag ska få med mig allt. Det är lite kyligare nu än i maj. Barbent kan man glömma. Eller? Vaknade förövrigt upp med snorig näsa och halsont. Inte okej.


Igår när jag stod och gjorde mig iordning och drack en underbar kopp te i badrummet hände en knäpp sak. Lite bakgrund först kanske. I somras hade P fest. Någon på festen tyckte att det skulle vara fantastiskt kul att luta sig mot handfatet så det blev en smula snett. Inte mycket men tillräckligt för att lådorna skulle börja kärva.
Så igår. Jag ställde min kopp te på handfatet precis bredvid kranen. Jag hade den nedersta lådan öppen för där ligger alla mina smink och hår prylar. Det är mer prylar där i än man kan ana faktiskt. Hursom jag hör ett knak. Handfatet viker sig åt vänster och min mugg far ner i handfatet och går sönder samtidigt som te sprutar ut på mig och ner på mina prylar som nu har en sötklibbig doft av te. Ne, jag sköljde självklart av det mesta men många prylar gick in för graven. Såhär såg det ut.

Älskade starbucksmugg. (förövrigt snodd från ett starbucks i Malaysia)


Idag tänkte jag se ut såhär. Tröjan är en del av allt jag har fått ärva de senaste dagarna.  Resten av kläderna kommer på bild sen som utlovat. Koftan är bara på lån. Det blir återlämnad direkt efter London. I promise!

Sömbrist.

John Blund står och hånskrattar åt mig utanför fönstret. Han tok vägrar låta mig somna in. P dängde han till efter fem minuter i sängen medans jag har legat och vridit mig i flera timmar.  Men, det finns alltid saker att göra på internet. Jag har kollat vädret i London under min vistelse där. Så här ser det ut:

Observera att jag åker dit torsdag.
Sen så har jag lovat en fashion show med bilder av kläder jag fått ärva de senaste dagarna.
Ingenting jag kommer komponera ihop nu iaf. Det kommer imorgon.

Imorgon som egentligen är idag 090909. Sjukt. Jag gillar siffror. Jag minns vad jag gjorde 070707. Jag minns vad jag gjorde 080808. Vad kommer ske imorgon som är så minnesvärt? Om något?
Jag vet vad jag ska göra imorgon iaf. Dagen är nästan  i minsta detalj planerad. Eller? Ne, där ljög jag. Vet vart jag ska vara klockan 11.00 och jag vet vart jag ska vara 18.00. Därimellan och efter och före har jag sjuhundra miljoner saker att göra. Så stor vilja, så lite tid.

Föresten. Någon som är sugen på att åka till arlanda natten mellan femtonde och sextonde alltså tisdag och onsdag nästa vecka och hämta mig på arlanda. PLanet landar 00.30? Kom igen :)

Ful!

Jag oh Moa pratade idag om att tv3:s nya loga är ful!
Jag kommer hem. P skriker ut: TV3s nya logga är så jävla ful! Den syns hela tiden!



Drömmen..?

Jag köpte ett par brallor. Ett par fina fina fina brallor. Sånna där brallor som man drömmer om. Sånna som jag velat haft sen fyra år tilbaka. Jag hittade dom. Men ballorna sitter inge bra. Jag får ful häck och det finns inga fickor på dom. Hejdå brallor. Det var två trevliga dagar vi hade tillsammans. Du liggandes i påsen. Jag med blandade känslor av sorg, glädje, ångest och lycka. Men det får vara nog. Idag får du åka tillbaka till affärn. Hejdå brallor.

London-Listan.

Jag håller på att göra en lista med saker jag måste göra när jag är i London den här gången. Sist var jag där i fyra hela dagar men det var så varmt och vi var så bakis så vi spenderade den mesta tiden ätandes chips i Hyde Park.  Nu kommer jag vara där i fem och en halv dag. Så något mer borde jag kunna hitta på.

Jag ska med all säkerhet:
  • Besöka the British Museum och Tate Modern.
  • Knalla  över the Millennium Bridge,
  • Stirra på fontänderna vid Trafalgar Square
  • Gå på någon av marknaderna Portobello, Camden eller Greenwich.
Jag menar. Jag behöver inte överdriva. Så jag tror nog att jag kommer lyckas med mina mål.

Glidarn.

Idag har jag endast legat i sängen. Hela dagen! Jag har kollat på film, tv-serier och realitysåpor. Min Backstreet Boys tröja är en självklarhet dagar som denna. Den köptes när jag och syrran var på deras konsert förra året. Så jävla bra!

Jag tror det är dags att säga godnatt för idag. Godnatt.


Kul då.

Det var precis så här jag ville spendera min hemma kväll. Framför datorn. Ne, jag ville än en gång krypa upp i soffan, popa popcorn och tända ljus Istället blev det pizza och cola i sängen till fotboll som visades på tv. Nog får vara någ tänkte jag. SÅ kul ska vi inte ha det. Kolla på din fotboll du. Gör det du. Mmm.


Bra dålig.

Jag har funderat nu ett slag. Det jag har kommit fram till är inte roligt. Jag har kommit fram till att jag är inte bra på nått.  Jag är kass när det gäller mode, sporter kan vi glömma, jag var inte särskillt duktig på något i skolan, jag kan inga underliga språk och jag är jäkligt kass på alla slags spel. Matlagningen kan slänga sig i väggen, alla hålla ordning på mina prylar finns inte då jag jämt tappar bort saker samt är den klumpigaste i världen. Hjälp mig hitta något som jag kan bli bra på!

En dag för någon dag sen.


Internationellt.

Först får jag samtal ifrån älskade Hannah M ifrån norge. Det snackas om chili-concarne med jordnötssmör så att nån dör, krokodil-skinn sen försvinner nån. Det snackas om hets mot folkgrupp och vidriga migränanfall.

Sen ringer Linn. Från London. Hon ska till Madox ikväll men har totalt glömt bort adressen. In på mailen och fixa fram adress.

Lilla rara vännen.

Jag är hemma hos Carro. Hon flyttar. Allt ska ner i lådor. Stuvas undan, slängas. Jag sitter och tittar på. Hjälplös. Men lite godsaker har jag också fått med mig. Nu är det dags för en sväng till badhuset. Vi hörs.

2004.


Jag önskar att jag hde fler bilder från min ungdom. JAg såg inte riktigt klok ut många gånger.


Gårdagen.


Hälsofreak?

Jag kan inte direkt påstå att jag är särskillt mån om nyttig mat. Jag kan ärligt säga att jag slarvat med träningen den här veckan. Och idag äter jag det här till frukost!:

Mycket, mycket lite.

När jag vaknar ska jag kliva upp och göra så lite som möjligt. Visst, jag ska ha tjejdag med Carro, som utlovat, men under den dagen tycker jag att vi borde göra så lite som möjligt. Sitta still, vifta på tårna, kolla filmer, sitta still lite till och sen bara slappa. Vore helt klart drömmen! Carro, vad sägs? eh eh?

London Calling!

Så! Då är det bokat och klart! London favorit i repris! Jag och Charlie. Som numera är en inbiten londonbo sedan en vecka tillbaka. Så bli så skojj! Jag är redan fruktansvärt uppe i varv. En vecka och en dag kvar! Woho!

Farväl min kära älskade och underbara vän.

Jag kommer sakna brallorna av mig.

Fan fan fan, det skulle vart du.

Idag har det promenerats i stilettklackar. Fötterna värker. Jag har legat i humlan och läst en bok jag fick låna igår. Den tog slut nyss. Mobilen  ligger långt långt borta på ljudlöst. Orkar inte bry mig om den. Nu brottas jag med beslutsångest och försöker intala mig själv att allt löser sig bara jag tänker positivt. Ena tanker säger. Gör det, kom igen nu, du klarar det. den andre skriker Nej stopp, lägg av, lägg dig ner, still, plats! Jag vill jag vill jag vill. Men jag vet inte om jag vågar. Hjälp!

What to wear?

Springer runt här hemma som en tok för att hitta något att ha på mig idag på den viktiga arbetsintervjun. Åh vad jag vill ha det här jobbet. Skor och byxor är klara. Nu är bara frågan vad jag ska ha upptill. I-landsproblem, jag vet. Men ska jag vara söt och preppy och ha enfärgad skjorta uppknäppt till hakan, ett löst sittande linne och en färgsprakande rutig skjorta över och skinnpajjen på det? Eller ska  jag bara ha en tjock och mysig tjocktröja över jeansen?  Jag får panik och jag har ingen aning! Tydligen har jag ingen hårfön heller.

RSS 2.0