I tisdags

Jag hade besök av Hamid som hade med sig pizza och en dator. Så det blev en hockeykväll. Jag var totalfokuserad hela matchen.


Lördag.

Att ha klivit upp 0520 i en hel vecka har rubbat dygnsrytmen en smula. Vaknade 0720 och var aspigg i morse. Tvingade mig kvar i sängen en timme extra innan jag klev upp och ställde mig och bakade.. Jag, baka. Snälla? Haha. Men det var asgott.

Annars då? Hur går praktiken tycker jag?
Jo, den går bra. Hade utvecklingssamtal med sportchefen i går, då jag vart på sporten hela veckan. Han var mycket nöjd med mig. Måste bara tänka om lite från vad Fröberg och Håkjäveln lärt mig. Skriva lite rappare i texterna och bredda mina sportkunskaper lite. Men annars mycket bra. Sjukt kul feedback att få efter en vecka.

I dag då?
Öl med Patrik. Hockey och sen hem till Lisa på middag. Hon bjuckar. Tackar tackar säger jag.

Hörs


Första artikeln.

In och läs:
http://nyheter24.se/sport/fotboll24/allsvenskan/670250-salde-3000-biljetter-efter-supportrarnas-rundringning


Hockey med farsan


Lördag

Det bästa med att vara hemma bara ibland är att det alltid finns en massa sprit i kylskåpet då jag inte tar med mig det tillbaka till Småland. Så igår var det bartömning. Jag och Lisa hann med en jäävla massa drinkar innan vi begav oss till olssonsskor där lisa bjucka på en öl. Sen var det bara att bege sig hem. FYllan och värmen var påtaglig. Men på bild hamnade vi.

Söndag.

I morgon drar praktiken igång. Om jag är nervös? - Ja.

Men jag åkte ifrån Småland med världens största ego. Bäst i klassen och chefredaktör för tidningen.

Så ni får hålla utkik på www.nyheter24.se efter min byline nu under praktiken.

Var ute med Lisa i går. Har alltid lika roligt med henne. Vi skrattade som aldrig förr och när vi sa hejdå vid fridhemsplan så ringde vi upp varandra och pratade tills vi var i säkerhet båda två.


Tillbaka i Stockholm

Mötte Michan i går på åtellet och hon tyckte att jag bloggade väldigt dåligt. Så nu kommer det ett inlägg som bevisar att jag tog åt mig och ska vara bättre.

Juste, från och med nu kommer jag alltid dricka apelsinjuice ur martiniglas. Varför? För att det gör vardagen lite festligare.


Alice & Jag

Hon har kommit att bli den bästa människan jag träffat på väldigt länge. Vi sitter ihop, vi gör allt tillsammans. Vi brukar säga att utan varandra är vi som korv utan bröd, mjölk utan oboy, gin utan tonic. Ni fattar. Snart blir det sex långa tomma och ensamma veckor utan denna fantastiska människa.


Hej alla fans!

Nu är jag sådär tråkig och obloggig igen. Mycket i skolan, många saker som händer. Mn ah, åker hem till mitt Kungsholmen om en vecka. Kommer då befinna mig i stan i sju veckor. Eller ah, nästan sju veckor. Jag älskart.


Jag flyttade även hem alla mina prylar från Småland. så då såg det ut så här:

Och när jag fick i ordning allt, såhär:

RSS 2.0