Like you care.

Rå fisk med Ida. Simma och bli stark. Hårfärgning och ögonbrynsplockning med Moa. Nu leverpastejsmacka och bok. Godnatt.

Moody monday

Vaknad imorse i tron om att det var lördag. När jag insåg att det var måndag blev jag en smula besviken. Där försvann min helg. Kantad av jobb och ett kalas. Nu ser planen ut så att jag ska bege mig till badhuset. Simma en smula och sen käka lunch med fagra Ida. Vi ska pressa i oss sushi. Drömmen.

In the elevator!

Jag har ju en grej för mig att jag fotar mig själv i hissen på jobbet. Om jag är själv i hissen dvs. Så här kommer några hiss bilder.

Jag har klippt lugg, salongsberusad...

Det kunde ha gått riktigt illa igår. Jag räknade med mosset och efterkaka Men istället drog vi hem runt ett och somnade gott. Nu blir det jobb fram til 1700 sen hem till min säng. Jag kommer dö innan åtta känns det som.

Jobbjobbjobb.

En jobbdag kvar sen vet jag inte när jag jobbar nästa gång. Men det har vart skönt att ha gjort någonting i sex dagar. Är ju ren pina att bara glida runt hemma. Ikväll ska vi fira Erik som fyller år! Grattis Erik!


Godmorning Sunshines!

Jag har dun i hela håret; mitt duntäcke dunar så inåt helvete.
Jag är sjukt trött; mellan fem och sex sovtimmar hela veckan.
Lite smånervös; Jag komer vara chef idag.
Otaggad; det går en buss i halvtimmen  från Norrtälje till  Stockholm, det kommer bli knapert att hinna i tid.
Men mest av allt glad; Jag har ett jobb, jag ska till London och Charlie, Jag och P ska åka på semseter. Det har han lovat mig. Bryter han det löftet så krossar ja hans kulor. På riktigt. Eller så åker jag själv.

Plan B?

Jag hade världens bästa plan.
Sen kommer Herr P och förstör den.
Så nu blir det ara en liten bra plan. Sen semester med älskade P.

Men London blir det. Helt klart garanterat.

För övrigt är det jag som är boss över heeeela kontoret i helgen. Alla avdelningar är det jag som ansvarar över. Det finns 160 anställda på hela företaget och jag  är boss! Okej att vi är tre som jobbar och resten av företaget är på kick-off men ja är boss över oss som är där.

Älska Mer.

Jag är ett stort fan av päron Mer. Absolut en utav de bästa dryckerna i världen. Visste ni att de finns i 1 liters tetraförpackningar? Det visste min älskade sambo så en sån stod i kylen när jag kom hemifrån jobbet. Det firade jag medatt grädda pannkakor. Älska Mer. 

FrukostFunderingar.

Har precis smällt i mig en skål med yoghurt bladat med solrosfrön och hallon. Drömfrullen! Sitter ochtänker på det nu när jag har käkat upp at sen jaag byte tiill laktosfria allternativ har jag inte haft den där klumpen i magen efter frukost som jag annars brukar få. Jag är nog ett levande bevis på det faktum att man kan skapa allergier och intolleranser i vuxen ålder.

Nu måste jag få på mig kläder och glida in till jobbet. Ciao.

London Calling?

Brööl. jag jobbar och jag eh jobbar. Jag orkar inte jobba.
Jag vill ha semester. Jag måste åka på semester. Jag ska åka på semester. Efter tisdag nästa vecka. För på tisdag ska jag på en väldigt viktig intervju. Men efter det. Som det ser ut nu så far jag till London och Charlie. Vore ju så angenämt! Annar så får jag se vart jag hamnar.

Hard working woman!

Jag jobbar idag och imorgon och på lördag och på söndag. Kul huh?

Mermaid

Idag har jag köpt en baddräkt och ett tremånaderskort på badhuset. Simglajjor hade jag redan sen min simmarkarriär i mina unga år. Och vad jag älskar vattnet. Känslan när man står i duschen och man ser hur vattnet bryter ner baddräkten. När jag står på kanten, tittar ut över basänegn tar ett ljupt andetag och skjuter ifrån i en perfekt båge. Vad jag älskar det där förbannade vattnet. I mitt nästa liv ska jag bli sjöjungfru.

Monday Morning.


Idag ska jag ta den lilla lilla bilen och ha mycket mycket trevligt.


For you i'll bleed myself dry!

I took my love down to Violet Hill
There we sat in snow
All that time she was silent still

So if you love me
Won't you let me know?


I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own




Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do
yeah, they were all yellow




Steal my heart and hold my tongue
I feel my time my time has come
Let me in unlock the door
I never felt this way before


You cut me down a tree and brought it back to me
and that's what made me see where I was going wrong
You put me on a shelf and kept me for yourself
I can only blame myself, you can only blame me
and I could write a song a hundred miles long

Well that's where I belong and you belong with me
and I could write it down or spread it all around
Get lost and then get found or swallowed in the sea



Cold, cold water
Bring me 'round
Now my feet won't touch the ground
Cold, cold water
What ya say?
When it's such
It's such a perfect day
It's such a perfect day



But don't break your back if you ever see this,
but don't answer that,
in a bulletproof vest,
with the windows all closed,
I'll be doin' my best,
I'll see you soon,

In a telescope lens,
and when all you want is friends,
I'll see you soon


Coldplay.

Jag var och såg coldplay igår. Total lycka. Sen utgång med H. Älskade H. Bilder komemr snart, straxt om ca en kvart.

To make me happy.

Om någon där ute skulle få för sig att vilja göra mig till en lite lyckligare människa så är det inte särskillt svårt.

Jag älskar vita liljor, en är fin som den är eller fem i ett fång, det spelar ingen roll.

Croissanter är gott till frukost tillsammans med ett glas brämmhults jordgubb/apelsin och en cappucino.

Så nu hoppas jag att alla vänner och beundrare står upprade utanför min trapp imorogn med vita liljor och färska croissanter.

Hejhej


6 december 2009 - 11 januari 2010

Så lång blir årets resa.  Några veckor med pappi och Maja, Några veckor med bara Maja. Fem veckor. Drömmen. Längtar som fan. Sola bada dyka och bara slappa! Drömmen!

Fly fly fly away.

Det kommer bli mycket resa i höst. Jag och Carro semester, till London och Charlie, och nu ska jag åka och boka resa som kommer inkludera mig, syster och pappi. Jag älskar världen och världen älskar mig.

Goodbye Charlie!

Min fina vän Charlie som jag har jobbat och rest med flyttar på måndag. Till London. Jag vet att jag kommr besöka henne minst en gång i månaden. Ah, I wish, men helt klart kommer jag åka dit och hälsa på. Vår senaste London resa var insane. Söta fina Charlie.

Igår, idag, inte imorgon.


Woopaah!


Jag älskar cola och jag hatar att få ett finger i örat.

Moby.

Jag kanske aldrig berättade det för er. Men jag vann en "tävlig", typ först till kvarn, att få se Moby idag inne i Sthlm. Astaggad kan man väl säga att jag aldrig blev. Funderade länge på om jag skulle åka in eller inte. Fick nu ett mail att även fast man står på gästlistan är det inte garanterat inträde pga säkerhetskäl i lokalen blahablaha. Så nu säger jag tack och hej, nej till Moby.

Nananana!

Jag ska jobba nästa helg. Wiie! Kefft det känns! Men, det gör ingenting. För jag gillar mitt jobb. Att jag sen inte har jobbat där sen i april är en annan sak. Men undra hur mycket de har byggt om? Hon nämde någonting om kvällar nästa vecka också, men det var inte bestämt. Håll tummarna för mig. Men ah, Jag får jobba! Wiie, har inte gjort det sen förra tisdan. Börjar klia i fingrarna!

Juste, en sak till.

Jag och Carro har bestämt att vi ska åka på semester. Vi ska sola, och bada och äta good mat och kanske gå ut och dricka en kuksvans eller två. Men vi gör det mest för att rensa våra sinnen, vila upp oss inför den kommande hösten. Få lite sol i sinnet! Jag som bara har jobbat hela sommaren skulle behöva det! Ah, det pirrar i magen bara jag tänker på det. Kefft!
Bild från förra årets Maltaresa.

Jag älskar den här bilden på mig.


Skor!

Jag vet att jag har sagt det förr, men det tåls att säga igen. Jag älskar skor. Så jag tänkte bjucka på några favorit pjucks. Se och njut.
Jag har massor av skor. Dock väldigt dålig ordning på dem. Skulle behöva en skogarderob. Tvivlar dock på att P skulle tillåta det.

Coldplay, anyone?

Om någon där ute mot all förmodan läser det här och inte vill gå och se coldplay på lördag. Skicka då ett mail till mig och berätta det så kanske jag kan få köpa de biljetterna. [email protected]

Ny kategori.

Hulda Älskar heter den. Mycket saker som jag har en sjuk passion för. Musik, filmer, bilder, mat, godis, dryck, fest. Sak samma. Första är iaf den HÄR låten. Hulda Älskar!

Semester!

Nej, nog med funderingar och grubbel. Jag ska åka på semester. En vecka, eller varför inte två till värmen? Sol, bad, och inte Sverige. Ja tack!

Brööl.

Jag har en slags hat/kärlek till Sthlm. Vissa dagar älskar jag myllret, folket, staden, parkerna tunnelbanan, kåkarna, restaurangerna, klubbarna men vissa dagar vill jag bara spy på allt. Idag var en bra dag. Gick på intervjun, lämnade blod, mötte upp F på en lunch, promenerade från st: eriksplan till humlan där jag la mig på i gräset och läste på min underbara bok. Påvägen införskaffade jag mig ett linne, nya örhängen, en prickig klänning (som man ser rågullig ut i om man skulle vara gravid(se bild nedan)), en stor kaffe-choco och en croissant. Sen var det bara att njuta.

Godmorgon!

Solen skiner. Fåglarna kvittrar och jag är på strålande humör. Nejrå. Ska på någon slags arbetsintervju. Har sökt så många jobb så att jag inte riktigt vet vad det är jag ska på. Men det ska nog gå bra. Ska även glida över till södertappen när jag ändå är i stan och lämna lite blod. Fick lapp om att det var dags nu för någon vecka sen. Jag tycker att om du är över 18 och frisk borde du också lämna blod.  Brööl. Är egentligen väldigt otaggad på det här. Usch, aja, nu måste jag kila. So long!

Mmm, maaat.

Det värsta med att inte ha kylskåp:
Inga  ostmackor i världen kan rädda min dag. Inge kylskåp= inge ost.
Man måste äta upp allt man lagat för att slänga är big no-no.
En fräsh sallad kan slänga sig i väggen.
Ska man laga mat, måste man först gå och handla sen direkt laga mat.
Ehh, jag kommer bli tjockis.

Skinnybitches

Glor runt lite på en massa hemsidor och trillade in på kanal5.se och hittar dom här bilderna.





Helt oäkta såklart. Men undra hur jag skulle se ut sådär smal. Ingen som kan leka så med bilder?

Its a strange man in my kitchen and his boots are on the flor.

En kyskåpsnisse är här och försöker laga vårt kyslkåp. Jag är hungrig som fan. Påminn mig om att man inte blir mätt av en liten burk fiskbullar. Han har saker som låter strange. Mycket underligt.


Tss


Jag minns dagen den här bilden togs så väl. Jag och Erik gled till kärleksudden. Det spöregnade och var skitkallt. Samtidigt som Erik riggade så pratade jag i telefon och jag var så äckligt nyförälskad så det fanns inte. Jag hade bara en sak i tankarna under hela fotograferingen.


I know my night can't be ruined.


Alltså va?

Ibland börjar man undra vad det är för nån man bor ihop med.
Han ville ha två burgare igår när jag var på donken med Lisa och Carolina. Idag återfinns de i frysen? 

La Familia.


Eh,  mitt och Lisas försök till att grilla. Okej, mest mitt.
Tävling på G. Jag vann! Nej, där ljög jag. Robin vann.
Alltid så fagra Lisa.

Fina fagra Caroline

Ser ni? Jag gjorde Gandalfskeppet av vattenpiperöken! I'm The master!
Fina Lisa!

Det var faktiskt inte bara vi på festen. Det var en massa annat folk också. Typ Phille, Ida, Micke och Max.

Och Märta, och Julia.

Jag vet inte varför men ungefär tre fjärdedelar av alla bider är på mig eller lisa eller oss båda tillsammans.
Men hey, Vi är ju snygga... Vi åkte iaf ner till GST. Jag drack en kaffe som smakade sump och Lisa och Carolina (som vi hämtade på Åtellet) drack Varm oboy som var kall. Sen blev den donken och med mat i magen gick jag och la mig och sov. Drömmen.

Idag ser jag ut såhär och ska inte göra ett smack.

Don't wake me up.

Det finns en sorts trygghet i att vakna bredvid en viss person.
Hans andetag sprider ett enormt lugn över hela mig.
Och när jag ligger tätt tätt intill och ser hur hans ryggtavla höjer och sänker sig så kan jag inte göra annat än att le.

Han är den som retar gallfeber på mig, han som får mig att skratta när jag har en pissdag. Han som ligger tätt tätt tätt intill och håller om mig när jag ska sova. Hans kramar som får mig att känna mig trygg, som en slags mur från allt det onda. Han som vars lätta beröring får mig att darra.

Jag är helt klart den lyckligaste tjejen i världen och snälla snälla snälla, om det är en dröm. Väck mig inte då.

Jag älskar fest.

Jag älskar allt som har med fest att göra. Förberedelserna, förkröken, att fixa håret, sminket, perfekta outfiten och skor till det. Att bestämma om man ska ha en röpangskväll eller gå stenhårt på groggarna. Allt är ett beslut och därför är det så himla skönt att det enda jag behöver fundera på idag är vad jag ska slänga på grillen. För hemma hos Alexander är det jeans och tröja som gäller. Inget extraavagant, inga konstigheter. Jeans tröjja och ett par bekväma skor. Drömmen.

This is me


Utan redigeringsprogram i tre månader har jag laddat hem ett som fantiskt fungerar ganska så bra. Inte lika bra som mitt förra, men inget kommer någonsin slå det. Nu kan jag iaf höja sänka kontraster, lägga in effekter osv. precis som det förra. Men jag kommer aldrig någonsin ladda hem ett program som gör så att man kan förminska alternativt förstora saker. Jag vill inte ge en skev bild av mig själv.

Fest, Kalas, Party.

I torsdags fyllde min kära vän Alexander år. Så idag, är det fest med stort F, kalaset med det stora K:et, party med stort P. Ja ni fattar. MMin vän har bjudit in alla hans nära och kära och en jävla massa fler till sitt 21-års kalas. Vi ska grilla, dricka gott och skratta hela natten lång. Jag kan tippa på nattliga volleyboll matcher, högst antagligen en promenad till badberget och mycket mer tokigheter. Och jag har den perfekta dejten tills ikväll. Lisa! 

Hursom. Grattis Ogis mannen. Vi ses ikväll.
 
Bilden kommer ifrån i påskas när jag badade.

Lingonveckan.

Gled förbi intimavdelningen när jag ändå var på flygfyren. Hittade den här fantastiska nya produkten. Inget jag vågade testa utan höll mig till det gamla vanliga. Men jisses vad snygg produkt med ett fantastiskt namn. Helt klart värt ett försök någon gång. Och värt att nämnas.


Isch

Efter vår sköna frukost blev jag helt försatt i matkoma och magen skriker. Så det blev en 70%-ig chokladkaka som fick följa med mig hem. Så nu ska jag krypa upp i soffan, öppna en ny bok och drömma mig bort till nya världar.  

Hungrig...

Vårt kylskåp är sönder. Igen. Det har vart det i nästan två veckor nu, om inte längre tid. Jag är arg över det, och nu är jag väldigt hungrig också. Jag vill ha en ostmacka. Men suprice, vi har inga mackor heller. Och inget kylskåp att ha varken ost eller smör i. Jag hatar att vara hungrig. Jag blir otroligt grinig och arg när jag inte får mat i magen.

Men som en räddare från ovan, Caroline min kära kära vän ringer mig. Hon och M ska upp till flygis och käka frukost och frågade om inte jag skulle med? OM jag ska med! ATT jag ska! Och när jag även var vid telefonen så såg jag att jag fått ett smsavisering om att mina skor är hemma! JA! Dagen är räddad! Skoooor. Jag älskar skor! 

Mc Dreamy...

Jag har vart ruskigt bakis hela dagen. Jag har knappt kunnat blinka, legat i fosterställning ute på en filt på gräsmattan och läst en bok. Och som alltid när jag har läst en bok blir jag förbannad på mig själv över att jag inte är tillsammans med en rik och dödssnygg amerikan. Nästa mål i livet kanske?  Helt klart.

Hursom, Hur bokar man bakis? Isglass är det enda jag kan få i mig.

Mr. Bacardi, we can't chill anymore.

Tre bilder fanns på kameran i morse. Minns inte när det hände. Blev en aningens för blött igår. Somnade i duschen, blev väckt av en stilig karl som tog mig till sängen.
Som sagt, en aningens blött blev det igår. Tack och lov för fantastiska vänner.

No one's laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else.

´
Nu kilar jag över till carro.

Godmorgon!

Eller nu är det väl egentligen inte morgon längre. Klev upp lite innan nio och satte igång att söka jobb. Har hittat en hel del som verkar spännande. Nu måste jag kila iväg och införskaffa tvättmedel och sköljmedel. Åh vad jag älskar sköljmedel. Man ska lukta sommarblomma om man har nytvättade kläder på sig, annars kan det vara!

Deadliest Catch!

Bästa tvprogramet i världen. Alltså verkligen bäst bäst bäst! När jag blir stor vill jag bli krabbfiskare. Som jag vill!  Jag ska jobba på Sig Hansens båt. Helt klart. Han är ju norrman så vi bor ungefär grannar. Eller om det var hans farfar som kom ifrån Norge. Hursom, nästan grannar, praktiskt taget släkt! krabbfiske, here I come!


I miss times like these.


Språk och diverse fula dialekter.

Danska språket är fult. Det är rörigt otydligt och helt enkelt fult. Låter som de har en jävla potatismos-klump i halsen som sitter fast. Dock skulle jag falla pladask för en dansk kille om han sjöng Familjens "Mine Öyne De Ska Se" för mig. Men jag står fast vid att det är ett fult språk.

En annan sak jag har väldigt svårt för är dialekter. Som skånska. Jävligt töntig dialekt. På radio har de en programledare som pratar skånska. Han kan inte säga inte. Utan han säger änte. Han säger även däi (dig) och mäi (mig). Jag blev så frustrerad sist jag hörde han på radio så jag skickade ett mail till radiokanalen och skrev mina åsikter. Att han bör tala lite tydligare och mer korrekt.  Jag fick svaret:

Hej Matilda,

det är den mycket karaktäristiska dialekten SKÅNSKA du hör. Inget
talfel alltså. Låt ljusa, accepterande tankar skölja över ditt sinne
nästa gång du lyssnar så hoppas vi att det går bättre!

Mvh Lina Färm
vik producent.

Inte riktigt helt nöjd med svaret. Men nöjd över att jag fick ett svar. Och klart som fan jag visste att det var skånska jag hörde!

Jag kommer sakna er grabbar!


Fy Faan.

Det här suger. Från och med imorgon eftermiddag är jag arbetslös. Arbetslös. Hur låter det egentligen? Vidrigt. Men jag får se något gott i elendet. Semester! Lata dagar i solen, sena kvällar i parken.

Moody monday

Dagens plan var solklar. Jag skulle kliva upp tidigt för att sen åka ner till kärleksudden och ligga och sola hela långa dagen. Men, det fanns ingen sol imorse. Så då har dagen blivit kantad av städ och tvätt. Har en hel flyttlåda med skor som ska slängas. Om någon vill så är det bara komma förbi och sno med er ett par skor hem. Bättre att de kommer till användning än att de slängs.

Godmorgon!

Dåligt depp man blir när man kliver upp och det är strålande solsken. Och jag har missat en massa fina soltimmar. Usch. Nu blir det  ut i solen!

Joyride.

Också har man vart i sollentuna och hämtat konstymnissarna P och A. Mycket stiliga grabbar. Nu slaggen.


Oh what I love that island!


Hemma!

Har tagit massor av bilder Ska bara ta en dusch så bjuckar jag på några sen!

Godmorgon!

Uppe med tuppen en lördag. Wierd? nej, inte alls. Idag ska jag nämligen åka på en roadtrip. Till en ö som heter Hasselö. Jag sprenderade mina somrar där som liten och tänkte åka och minnas lite. Kommer tillbaka ikväll. Bjuder på lite bilder från poolhänget igår. Puss

Poolhäng

Precis hemkommen från jobbet. Ska glida över till fröken Ida nu några timmar och bada pool och sola. Drömmen! See ya dont wanna be ya!


Sommarblomma!

Jag luktar som en sommarblomma och ser numera ut som en sommarblpmma. Hela jag är len som en pärla och minst lika vakcer som en diamant. Okej, jag bör ge mig nu. Hopp till sängen mina små vänner. Jobb imorogn. Puss!

Girlie-girl.

Efter solningen så åkte jag ner på stan. Införskaffade nytt  shampoo och balsam, ansiktsmask, sminkborttagnings-pads, skrubbhandskar, skrubb-boll och ett nytt fint nagellack. Även lite bärs och kina-mat införskaffades. Sen blev det hemgång. Lyckades flytta TV:n från sovrummet till vardagsrummet, koppla in allt rätt (dvs boxern och X-boxen), samt koppla in datorn i tvn och fixa rätt upplösning och hela den grejen. Jag är mäkta stolt öven mig själv. Jag vet att Pär ochså skulle vara det om han var hemma, i smyg såklart. Sen blev det till att kolla på filmen P.S. I Love You! Det tog väll en kvart innan tårarna började spruta. Och dom slutade aldrig spruta. Precis som i boken. Fast där börjar man böla på sidan 7.  Så jag satt och käkade kina, knäckte ett par kalla och störtbölade. Antagligen en helt fantastisk syn för de utomstående.  Nu sitter jag med en vacker ansiktsmask i fejjan, ska hoppa in i duschen snart och kruppa och tvätta rent och bli urmysig. Sen ska jag nog dra med mig TV:n och x-boxen in i sovrummet, dra på OC och bara njuta av att vara själv. Ska nog bädda rent med nya lakan också. Det tror jag uppskattas när herrn kommer hem.  Ses vi inte sen så ses vi imorgon. Här har ni skräcködlan på bild.


En liten längtan.

På onsdag bokas årets resa. Pappa bjuder mig och syster på en dykresa över jul och nyår. Bästa pappa!
Jag och Maja på förra dykresan.

boom wuk!


Dagens plan.

Jag ska iväg och bränna kroppen om 50 min. Sola alltså. Hinner inte få någon bränna på de få timmarna jag är hemma när solen fortfarande tar. Sen ser det ut som om jag ska med ut till svanberga och lira beachvolly. Skit kul! Men jag känner mig inte så sugen. Tyvärr. Jag känner för en fet kinamiddag framför tv:n dricka ett glas vin och gå och lägga mig tidigt. Åh drömmen. Fan va tvedelat det blev nu. Fast jag vet, att om jag ens har en uns tvetanke i huvudet kommer jag inte ha kul i svanberga. Då kommer jag endast vilja åka hem. Fan, jag suger. Kom över på ett glas vin vettja.

Än en gång, mobilbilder.


Jag borde bli mästerkock!

Fan jag är ju riktigt bra på det där med matlagning. Jag gjorde saffranslax med pasta. En speciallitet jag åt hemma hos bröderna Israelsson för typ ett år sen. Har vart sugen på att göra det sen dess med tillfället har aldrig dykt upp. Jag menar, jag tror jag köpte saffranet runt midsommar.  Så utan recept och på en höft sådär lagade jag till det så som jag trodde att det skulle vara. Ärligt talat! Jag är en mästerkock! Glömde iof salta och pepra men sånt kan man lika gärna göra i efterhand. Nu blir det slaggen. Godnatt.

Skatteåterbäring!

Fan vad glad jag blev när jag kikade på mitt konto hur det stod till. 5000 sek extra har infunnit sig på mitt konto! Perfekt för mig som vill ut och resa i höst!  Jag älskar sånna små extra pengar i vardagen!

Nu ska jag iväg och införskaffa lax och matlagningsgrädde. Jag har lovat att lagat mat till Pär som har vart och  klippt sig i en "vuxen frisyr". Fan vad jag hatar att inte vårt kylskåp fungerar. Man måste alltid åka och införskaffa färskvarorna precis innan man ska laga mat.

Ja det var en kväll i Juli...



Fick hem ett par skor idag...

Kärlek till skorna!

Super systrarna Glas


Jag gillar två sorters pop. Synthpop och popcorn.

En resa med syster till Sthlm och tillbaka nhar jag hunnit med. Och jag ska nu krypa upp med popcorn, cola och Pär i soffan och kolla på film.

Drömmen.

And i'm of

Tiiisdaaaaag.

I Danmark är det tydligen uppe på tapeten att förbjuda kamphundar.  Bland annat amstaff räknades till kamphund. Jag blev en smula upprörd när jag hörde det. C's fantastiska hund Chili är ju en sån ras. Skulle hon förbjudas skulle de  då ge hene en spruta eller låta henne leva tills hon självdog? Dumma människor med dumma tankar.


Ååh, skoooor.

Ett par till fick komma hem till mig! Åh vad jag älskar skor!

Skor...

Jag älskar skor. Av alla dess former och färger. Jag klickade precis hem ett par till. Åh, jag får en slags njutning av att veta att ett par fina nya sprillans dosor är påväg hem till mig. Jag älskar skor. Om alla hade ett par snygga nya skor skulle det inte finnas någe krig. Någon dag ska ni få se mina favoriter. Men nu får ni nöja er med dom som kommer med posten snart.  Jag älskar skor!

Och vad fick jag till kvällsmat idag?

Om inte en nyfångad aborre. Självklart så rensade jag och stekte den. Och nja, så gott var det inte. Lite överskattat. Tror det blir godare med potatis och en smarrig röra till. Imorgon blir det jobb, igen, som vanligt. Hövva. Nu duschen sen slaggen. Puss

Åh here!

Det slog mig precis som en smäll på käften att det är Augusti. Augusti! Vart tog fina Juni och vackra Juli vägen? Sommaren lider mot sitt slut och än en gång har jag missat den totalt. Fan. Lata dagar på stranden och sena kvällar i parken kom aldrig. Ledigheten som ja hade hoppats så ljuvt på kom aldrig till sin stilla rätt. Jag har än en gång jobbat sönder sommaren. Helvete.

wiie!

Vi har badat, bastat, druckit, skrattat och ätit korv. En fantastisk tjejkväll med många skratt. I like I like I like. Nu ska vi försöka hinna in till norrtälje. Försöka går alltid.

Poolparty!

Ikväll blir det pool och bastyparty hemma hos Idas mor och far. Vi ska bärsa, vina och sprita och snacka äckligt mycket. Vårt tugg är galet när det väl går igång. Bästa tjejorna. Jag. Carro, Ida och Melle. Sen utgång för hela slanten. Synd på Jollan som är sjuk. Bli frisk!

Vadå trött tjej?

Godmorgon! Ja jag vet. Klockan är mycket. Jag har lyckats sova bort 15 timmar. 15 timmar! Det är helt sinnessjukt! Jag fattar inte hur jag kan sova så mycket. Jag menar. Förra helgen blev det 13 timmar rakt av. Och nu 15. Fast är inte helgen en dag för återhämtning och för att vila upp sig?


Ikväll är det fest med tjejorna. Ska bli riktigt skoj. Jag gillar mina tjejor.

Ringde precis Ida för en update om hur det blir ikväll. Varpå hon attackerar mig och nu ska jag tydligen ut till bergshamra där hennes familj har en gård som dom har sålt och håller nu på att röja ut. Drömmen! Hoppas det finns några tjusiga prylar där. Vi snackes!


RSS 2.0