Ibland blir jag lite less på det här.

dsc01147 (MMS)

Ibland blir jag lite less på det här.


Hej alla fans! Undra hur det kommer sig at...

dsc01134 (MMS)

Hej alla fans! Undra hur det kommer sig att jag alltid måste springa till bussen varje morgon. Jag som bor 50 meter ifrån busshållsplatsen. Jag har ingen aningen om varför men det börjar bli ganska så jobbigt med tänke på att jag blir anfådd som en tok och har inte återfått min normala andning innan rösa. Dessutom somnade jag med en knut i mitt halvblöta hår i natt ( alldeles för sent för mitt eget bästa så klart ) så håret antingen som en dålig tokpermanent eller en väldigt fashionable "hej-jag-har-stått-och-fixat-håret-i-säkert-en-timme-nu-på-morgonen-för-att-det-ska-se-så-här-jävla-slarvigt-och-effordless-ut. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Välj ni. Det känns även jäkligt kefft att jag redan igår insåg att jag är fullbokad hela veckan. Jag har verkligen inte för en kväll ledig till något annat. Usch vad jobbigt kan jag tycka. Men jag kompenserar det med ett tomt schema veckan efter. Eller, nja helgen där är uppbokad men resten av veckan ( minus en hockeymatch och marknad med melle ) så är jag ledig. Nog med skitsnack. Vi hörs alla fans!


Så, nu åker vi med bussen på väg till båte...

dsc01124 (MMS)

Så, nu åker vi med bussen på väg till båten. Jag är melles respektive på hennes företagsresa. Ah, nått sånt. Det blir mat och dricka och mys. Och ös, man får inte glömma öset. Ses imorgon kanske. Förresten så håller vi tummarna för älskade djurgården idag! Vinst på hovet tack!


jahhaadu...

Skulle lägga upp bilder men det gick inte. Så nu skiter vi i det här!
Ska ut och promenera nu, kanske. får se. Sova vore skönt.

Hej.

Välkomna tillbaka om 43 min.


Would you go to bed with me?

Måste, bör och vill sova mer. Egentligen är det inget som håller mig uppe in på små timmarna. Jag sitter inte i djupa, spännande och intresanta konversationer med fina människor. Jag sitter inte och pluggar. Jag är nog bara vaken tills jag däckar av trötthet för att slippa den kalla sängen. 

Ne, där ljög jag. Jag älskar  att ha min säng för mig själv! Jag älskar att kunna ha täcket runtomkring mig som om jag var i en sovsäck. Jag älskar att kunna vifta med armarna, sparka med benen och sträcka ut mig över hela stora (105cm) sängen utan att behöva ta hänsyn till någon. Så frågan kvarstår. Varför går jag inte i sängs vid 22.00 som jag egentligen borde göra.

Imorgon är det en ny dag. Fast imorgon har redan hunnit blivit idag. Torsdag den 23:e september 2010. Godnatt igår (hängde ni med där?).


Take me back!


Jag saknar att kunna steka i värmen vara bakis som ett djur och med den finaste vännen bredvid.
Jag gillar inte kylan.

Ibland undrar jag vart sommaren tog vägen.

dsc01120 (MMS)

Ibland undrar jag vart sommaren tog vägen.


Julgran! I september? Ne, jag orkar inte mer!

dsc01119 (MMS)

Julgran! I september? Ne, jag orkar inte mer!


Do you remember Malta?


Matilda Glas, sjuk som ett as.

Lyssnar på den här låten samtidigt som mina lungor trillar ut.
Mamma skjutsar till sjukhuset om en liten stund. Liten sjuk humla med för tunga vingar. Kraschar.

Förövrigt är Melissa Horn brilliant.
Nu vill jag ha vinter med fina snöiga dagar och mysiga kvällar med varm oboy med vispgrädde och marshmallows. Nerkrypen i en soffa med filt över sig och finfolket bredvid. Någon som viskar godnatt Matilda vore inte heller fel.
Hejdå.

Det kommer, snart, sen kanske!

Sjuk sjuk sjuk.
Jag orkar inte vara sjuk, jag har varken tid eller råd att vara sjuk. Måste jobba, jobba, jobba.

Men jag kan väl inte direkt klaga på tillvaron när jag har färskpressad apelsinjuice, en fin katt i knät och lite true blood att ta igen.
Ikväll ska det mysas med en fin Melle framför lite Idol. Haha, vilka suckers vi är.

Ska hitta en kamerasladd så jag kan göra bloggen lite roligare.

Ledsen grabbar.

Inga bilder idag.
Det blev repriser av idol i stället. Nu, trött som ett svin blir det dags för sängen igen.
Snoret rinner, hostan dödar mina lungor och ögonen svider. Tur att jag är solbränd. Alltid något att trösta sig med.

I never meant to cause you trouble
I never meant to do you wrong
I, well if I ever caused you trouble
Oh no, I never meant to do you harm
 <3


Living like a rockstar..

Faan va hetsiga ni är.
De barntillåtna bilderna kommer upp ikväll.
Vi snackes.

Vi har återvänt!

dsc01112 (MMS)

Vi har återvänt!


Sista rycket nu. Solsken, pool, havet i fj...

dsc01111 (MMS)

Sista rycket nu. Solsken, pool, havet i fjärran. Jag måste säga att den här veckan har vart en dröm. Sällskapet har vart det absolut bästa. Fina melle. Vilket dreamteam vi har vart. Så, nu är det tre timmar kvar i solen. Sen blir det ett ryck och hemgång. Puss på er!


Fick ett sms av min fina mamma som tyckte ...

dsc01109 (MMS)

Fick ett sms av min fina mamma som tyckte att jag bloggade för lite här ifrån malta. Så här kommer en fantastisk bild på min feta bränna. Den här jag jobbat hårt på ska ni veta. Annars händer inte så mycket här. Vi festar sover solar och badar. I natt drog vi även upp på taket och tjuvbadade när vi kom hem vid tre. När klockan närmade sig sex i morse hoppade vi glada, fulla och trötta i säng. Idag har det vart en hård dag ska ni veta. Nu blir det en skön power nap innan kvällen ska styras upp. Vi ses imorgon sverige.


Här är vår fantastiska utsikt från ballen....

dsc01106 (MMS)

Här är vår fantastiska utsikt från ballen. Solen gör oss jävligt gott. Har en riktigt fin bränna på g. Efter två hårda nätter ute fick vi igår nog och gick på finrestaurang och åt en trerätters. Var hemma innan 12 och la oss i vår 2 och 40 säng straxt efteråt. Vi har legat vid poolen i solen hela förmiddagen och tänkte nu försöka oss på havet och klipporna. Saltvatten är bra för brännan har jag hört. Jag kan ärligt säga att jag inte längtar hem särskillt mycket. Men självklart är fin folket saknat. Ha det finast. Puss på er.


I'm super hot, super cool. Living like a r...

dsc01103 (MMS)

I'm super hot, super cool. Living like a rockstar! Ja-a ni där hemma. Det här var ju inte så tokigt. En kväll med tequila och rosé. Melle och jag gick hem med pepparsprayen i järnhand. Ingen jävlas med oss. Nu är det inte många dagar kvar. Så solen ska ätas. Ni får jätte gärna höra åt er att det här inlägget kom fram så jag kan blogga mer. Snackes.


Sådär ja. Nu flyger vi!

dsc01100 (MMS)

Sådär ja. Nu flyger vi!


The tears I'm crying out you used to wipe away.

I thought you said it was easy,
listening to your heart
I thought you said I'd be ok
So why am I breaking apart?
Don't wanna be torn.
<3


Jollan, jag gör som du sa. Jag rensar ut m...

dsc01089 (MMS)

Jollan, jag gör som du sa. Jag rensar ut mitt rum. Det börjar ordna upp sig vill jag lova. Ser fortfarande ut som hiroshima men lite mindre. Målet är att hinna klart innan jag far i väg på söndag. Det kommer bli tight men fan vad skönt det vore. Skulle skickat ett mms till dig direkt men insåg att jag aldrig sparade ditt norska nummer. Puss på dig!


2

2


Nu är det bara tre dagar kvar. Drömde fina...

dsc01086 (MMS)

Nu är det bara tre dagar kvar. Drömde fina drömmar i natt. Så fina att jag vaknade försent men ville inget annat än att sova vidare. Usch, jag är mig en liten sorglig figur. Vi hörs.


Fast det är ju inte fredag imorgon.

Har glidit runt nu ikväll och varit rånöjd över att det bara är tre dagar kvar innan jag och Melle flyger iväg. Tills jag insåg att det bara är onsdag idag. Rackarns. Fyra dagar är det ja.

Imorgon ska jag införskaffa mig min födelsedagspresent från mamma. Det blir lättast så för båda två.
Ska även träffa journalisten Linda från tidningen Amelia. Varför får ni veta en annan dag.

Nu ska jag över till världens finaste Melle igen, är så fruktansvärt glad för hennes skull att lägenheten är såld och allt nu utflyttat.

Men ah, där var lite bajs från mig.

Inge kul med det här längre. Hejdå.
Snyggmelle!

RSS 2.0