Cartagena

Hej hopp.
Två dagars radioskugga och mamma får dåndimpen. Jag lever. P lever. Vi är inte kidnappade, vi har inte druknat, kört i diket. Vi har bara inte haft internet.

Vi hittade ifrån Medellin ett sött litet B&B nära stranden som inte var sa fasligt dyrt och som hade pool. Drömmen tankte vi. Bokade in oss på en natt . När  vi kom dit trodde vi att det var ett skämt. B&Bet var jätte mysigt urcharmigt men malplacerat som faan. Det låg i slummen. Det var som ett fint och sött litet B&B hade slängts ut mitt i ghettot. Första tanken va att vi måste darifrån. Vi tar en taxi in till stan och försöker hitta ett internetcafe som är nästan obefintliga, sen försöker vi boka inoss på ett hostel som ligger ganska så shysst till. Men internet är lika obefintligt som cafet  så vi tar en taxi till Hostlet och dom välkomnar oss med öppna armar. Sen promenerar vi i säkert två-tre timmar och bara kollar på allt, strosar längst kajen, pausar och äter frukt på en brygga.

Vi kollade även in segelbåtarna i marinan. Det är smälldyrt att segla härifrån till Panama som planen var. Det går på ca 3000 SEK. Så vi får lösa det pa annat sett. Om ni vet någon som har en segelbåt och vägarna förbi Colombia och sen Panama som är villiga att ta upp två liftare så hojta till vettja!


Hursom imorse lämnade vi slummen och begav oss till vårt nya hostel.  Vi gick även en sväng till stranden för lite strandhäng. Som jag hade längtat efter det.



Väggar på hostlet i Medellin.
Redo för en 14 timmars bussfärd som bara tog 12 timmar.

Nej. Nu ska vi bestämma hurvi ska ta oss vidare härifrån och vart.
Pusspå er!

Kommentarer
Postat av: Ade

Skönt att du lever. Tunga väggar.

Vad går P på? haha, störtskön blick! :)



Puss

2010-03-23 @ 07:01:27
URL: http://savetheemotion.blogg.se/
Postat av: Moa

Skönt att se att du har det bra! Saknar dig monstermycket!

2010-03-23 @ 11:17:39
URL: http://mmab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0